O le a le tulaga o lo'o i ai i le 2022?

Ona o le faʻaauau pea o aʻafiaga o le faʻamaʻi Covid-19, o loʻo feagai le maketi faʻavaomalo faʻavaomalo i luga o tau, le lava o avanoa ma pusa, ma isi tulaga eseese talu mai le afa lona lua o le 2020. O le China Export Container Tariff Composite Index na oʻo i le 1,658.58 points. i le faaiuga o Tesema i le tausaga talu ai, o se maualuga fou i le lata i le 12 tausaga.

O fe'ese'esea'iga fa'a-geopolitical talu ai nei ua toe avea ai fa'atauva'a fa'ava-o-malo ma filifili sapalai ma taula'iga i totonu o le alamanuia.E ui lava o loʻo faʻagasolo lelei e itu uma ma tuʻuina atu faʻafitauli, o loʻo i ai pea le maualuga o tau ma le faʻapipiʻiina o mea faʻavaomalo i lenei tausaga ma aʻafia ai le atinaʻe faavaomalo.

I se tulaga masani, o le faʻafitauli o le sapalai o le lalolagi e mafua mai i le faʻamaʻi e aʻafia ai soʻo se ituaiga olaga, e aofia ai ma lelogistics faava o maloalamanuia.E tatau ona feagai ma tulaga e pei o le maualuga o fesuiaiga o tau o uta ma le toe fetuunaiga o gafatia.I lenei si'osi'omaga lavelave, e mana'omia ona tatou malamalama ma su'esu'e le tulaga tau atina'e o logistics faava o malo

I. O lo'o iai pea le fete'ena'iga i le va o le tu'uina atu ma le mana'oga o uta.

mataalia fetuutuunai 

(O le ata e mai le initaneti ma o le a aveesea pe a solia)

O lo'o mafatia pea le pisinisi fa'ava-o-malo i le fete'ena'iga o le gafatia i le va o le sapalai ma le mana'oga, lea na fa'alolotoina i le lua tausaga talu ai.O le faʻamaʻi faʻamaʻi ua faʻateleina ai feteʻenaʻiga i le gafatia ma feeseeseaiga i le va o le sapalai ma le manaʻoga.Le tufatufaina, felauaiga, ma le teuina o vaega o logistics faava o malo e le mafai ona fesootai vave ma lelei.E le mafai e va'a ma tagata faigaluega ona fa'amalieina mana'oga maketi.O le le lava o containers, avanoa, ma tagata faigaluega, o le siʻitia o tau o uta, ma le faʻalavelave i uafu ma luga o auala ua avea ma faʻafitauli tetele.

I le 2022, o le tele o atunuʻu ua faʻaaogaina se faasologa o faiga toe faʻaleleia le tamaoaiga, lea na faʻamalieina ai le mamafa i luga o faʻasalalauga faavaomalo.Peita'i, e le mafai ona fa'asa'o i se taimi pu'upu'u le fete'ena'iga i le va o le tu'uina atu ma le mana'oga e mafua mai i le le fetaui o le fa'asoaina o le gafatia ma le mana'oga.O sea fete'ena'iga o le a fa'aauau pea i lenei tausaga.

 

II.Fa'ateleina le tu'ufa'atasiga ma le fa'atauina.

 fa'atonuga

(O le ata e mai le initaneti ma o le a aveesea pe a solia)

I le lua tausaga talu ai, M&A i lelogistics faava o maloua matua faatelevaveina alamanuia.A'o fa'aauau pea ona tu'ufa'atasia pisinisi laiti, o atina'e tetele ma tagata tetele e fa'aaogaina avanoa e maua ai, e pei o le fa'atauina e le Easysent Group o le Goblin Logistics Group ma le mauaina e Maersk o le HUUB, o se kamupani fa'atau pisinisi fa'a-Potukale.O lo'o fa'atumauina a'oa'oga fa'atosina e fa'auluuluga o atina'e.

O le fa'avavevave o le M&A i totonu o pisinisi fa'ava-o-malo e fa'atatau i le le mautonu ma fa'alavelave moni.E le gata i lea, ona o nisi pisinisi o loʻo sauni mo le lisi.O le mea lea, latou te manaʻomia le faʻalauteleina o latou laina oloa, faʻamalieina a latou auaunaga gafatia, faʻaleleia a latou faʻatauvaʻa maketi, ma faʻaleleia le mautu o latou auaunaga faʻapitoa.

 

III.Fa'aauauina tupe fa'afaigaluega i tekinolosi fa'atupuina

galue 

(O le ata e mai le initaneti ma o le a aveesea pe a solia)

 

E tele faʻafitauli e tulaʻi mai mo faʻasalalauga faʻavaomalo ona o faʻamaʻi faʻaauau, e pei o le atinaʻeina o pisinisi, tausiga o tagata faʻatau, tau o tagata faigaluega, ma tupe faʻaalu tupe.O nisi pisinisi fa'atauva'a fa'ava-o-malo laiti laiti ma feololo ua amata ona sailia suiga, ma o tekinolosi fa'atekinolosi o se filifiliga lelei.O nisi atina'e latou te sailia le galulue fa'atasi ma kamupani tetele po'o fa'asalalauga fa'ava-o-malo e fa'amalosia atili ai a latou pisinisi.

IV.O le atinaʻeina o mea lanu meamata e faʻavavevave

 

 aely adting

(O le ata e mai le initaneti ma o le a aveesea pe a solia.) 

I tausaga talu ai nei, o le kasa oona o se tasi lea o mafuaʻaga autu o suiga o le tau o le lalolagi.O le mea lea, o le suiga lanumeamata ma le maualalo-carbon o logistics faava o malo ua avea ma se maliega i le alamanuia, ma o le sini o carbon peaking ma neutrality o loo taʻua i taimi uma.Ua fuafua Saina e ausia le "carbon peaking" i le 2030 ma le "carbon neutrality" i le 2060. O isi atunuu ua latou faʻaofiina faʻatatau tutusa.O le mea lea, o le a avea mea lanu meamata ma faiga fou.

 

Punavai: Kuajingzhidao

https://www.ikjzd.com/articles/155779


Taimi meli: Iuni-07-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai: