Tala Fou Vevela a Alamanuia Nu.68——27 Me 2022

talafou6.8 (1)

[Talatalatala] Se isifaufaustic CDMO atina'e e iai le gafatia fa'apisinisi.

O le poloketi fa'apisinisi a le PD-1 a le kamupani CDMO Chime Biologics na fa'amanuiaina le su'esu'ega o nofoaga mo le gaosiga fa'amauina e le National Medical Products Administration ma togi maualuluga.O lona gaosiga faʻapisinisi ua lata ona faʻamaonia, ma avea ai le kamupani ma pisinisi lona lua CDMO i Saina e mafai ona faia le poloketi i le gaosiga faʻapisinisi.I le taimi nei, o le biopharma CDMO pisinisi o loʻo i ai i lona vaitaimi maualuga.E tusa ai ma le Frost Sullivan, o le maketi CDMO a Saina o le a tupu i le averesi CAGR o le 38.1% ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le RMB 45.8 piliona i le 2025.

Manatu autu: Pe a faatusatusa i le COMO sauai faava o malo, o reactors kamupani COMO i totonu o le atunuu e tele lava i le fua o le 2000L ma le sili atu setete.Le 15000L reactor uʻamea uʻamea o le a avea ma itu taua o le lumanai macromolecule CDMO.

[Semicconductor] O le ASPICE IGBT gafatia e le lava, ma o le va i le va o le sapalai ma le manaʻoga e sili atu i le 50%.

O le eletise eletise ma le atamai o taavale e vave ona atiaʻe, ma o le faʻavavevaveina o le faʻaogaina o le photovoltaic e mafua ai le siʻitia o manaoga ole IGBT.O le mea lea, ua faʻatatauina o le maketi o le IGBT i Saina o le a oʻo atu i le 2.6 piliona tala i le 2024. I le taimi nei, o le maketi o le lalolagi o loʻo pulea e Europa ma Iapani.O le saoasaoa o le faʻalauteleina o le gafatia e faʻatapulaʻa, ma o le va i le va o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o le ASPICE IGBT o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina.O le faʻagesegese o le alualu i luma o tekinolosi, faʻaletonu ogaoga, puipuiga o filifili sapalai, ma isi mea o le a aumaia ai avanoa mo pisinisi a le IGBT Saina i le lumanaʻi.

Manatu autu: Faatasi ai ma le suiga i mamanu maketi, IGBT gaosi oloa i Saina mitamita avanoa atinae.BYDSemiconductor, CRRC Times Electric, Starpower Semiconductor, Silan, Macmic Science & Technology, ZhixinSemiconductor, ma isi, o loʻo i ai uma fuafuaga faʻalautele aʻo faʻateleina taumafaiga suʻesuʻe ma atinaʻe ma faʻaleleia le gaosiga o gaosiga.

[Energy Storage] Le lalolagi muamua e le fa'aopoopo fa'aopoopo afi fa'apipi'i fa'apipi'i malosi e teu ai malosiaga o le a le pine ae amata fa'agaioiga fa'apisinisi, fa'atasi ai ma se atina'e fa'atusa ma le pamu pamu.

Talu ai nei, o le National experimental demonstration project, Jintan 60MW/ 300MWH Salt Save Compressed Air Energy Storage, na amata fa'aauau pea ma atoatoa le fa'atinoina o le fa'amasinoga.O le poloketi e faʻaaogaina le tekonolosi tutoʻatasi na atiaʻe e le Iunivesite o Tsinghua, e tele sona sao i le atinaʻeina ma le tele o le faʻaogaina o le gaosiga o le teuina o le malosi o le ea a Saina.O le teuina o le malosi o le ea faʻapipiʻi o loʻo i ai se gafatia faʻapipiʻi tele, umi le taamilosaga e teu ai le malosi, ma le maualuga o le faʻaogaina o le tino, ma le umi o le olaga o le 40-50 tausaga.I le taimi nei, o le tau faʻafaigaluegaina o le 100MW faʻapipiʻiina le malosi o le ea e tusa ma le 100 miliona yuan, lea e faʻamoemoe e faʻaitiitia i le 30% pe a maeʻa pisinisi tetele.

Manatu autu: O le fa'atekonolosi fa'atekonolosi fa'atekonolosi e teu ai le malosi o le faitau selau o megawatts ma luga atu o le filifiliga sili lea mo le fa'aputuina o maketi fa'atau oloa tetele ma umi.I le taimi nei, e sili atu ma le sefulu kamupani ma pisinisi talafeagai, e aofia ai le Sunway Chemical Group, Yunnan Energy Investment, Shaangu Power, ma isi.

[Hydrogen] Great Wall Motor o le a fa'alauiloa se ituaiga ta'avale pasese fou.O loʻo faʻamalamalamaina e le SAIC le eletise-hydrogen integration technology.

Great Wall Motor ua mae'a fuafuaga o oloa mo ta'avale pasese suauu.O lona lala suauu ua maeʻa le faʻatupeina o le 900 miliona yuan, faʻatasi ai ma le faʻatusatusaina o tupe faʻaalu e sili atu i le 4 piliona yuan.I le fonotaga faʻaletausaga a tagata e umia sea i le 2021, na faʻaalia ai e le SAIC ni faʻavae tekonolosi taavale se tolu, e aofia ai le "SAIC Xinghe" eletise-hydrogen integrated structure, ma faʻamaonia le malosi o le hydrogen o le auala muamua tekonolosi i le vaitau o le eletise.

Manatu autu: Fa'amaumauga o su'esu'ega o lo'o va'aia ai o le tau o le gaosiga o le hydrogen i Saina o le a o'o atu i le 800 piliona yuan i le 2025. Ma o le aofa'i o ta'avale suauu e fa'amoemoe e o'o atu i le 76,000 i le 2025 ma le 200,000 i le 2030.

[Chemical fiber] O tau o le Spandex ua pa'ū sili atu i le 40% i le afa tausaga, ma o loʻo valoia e le alamanuia o le a tumau pea le maualalo.

I le 2021, o le manaoga i totonu o le atunuʻu mo spandex e 769,000 tone, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le tausaga i lea tausaga e 14.9%.Ia Aukuso o lena tausaga, na siitia ai le tau o le spandex i le 80,000/ton.Aʻafia i le tele o mea, o le tau spandex ua pa'ū i le 46,500 yuan / tone, i lalo ifo o le 40%.I se taimi pupuu, o tau o loʻo faʻamoemoe e mautu aʻo faʻaleleia le faʻamaʻi ma toe faʻaauau le faʻaogaina.Ae ui i lea, o tau o le spandex e faʻamoemoe e tumau le maualalo ona o le le lelei o manaʻoga.

Manatu autu: I le taimi nei, o loʻo i ai le alamanuia i se tulaga o le vaivai o suʻesuʻega.E faigata ona fa'amalieina le maualuga o le fa'amaualuga.O pisinisi laiti ma feololo e mafai ona amata galue, ma o nisi o pisinisi ulu e leʻi toe faʻaauau le gaosiga e le lava laina fou.O le tau o le autu autu, BDO, e leʻi pa'ū i lalo.O loʻo faʻamoemoe o le a pa'ū foi le tau o le spandex.

O fa'amatalaga o lo'o i luga e mai fa'asalalauga lautele mo na'o fa'amatalaga.


Taimi meli: Iuni-08-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai: