O le afi a Tesla e faʻaalia ai feeseeseaiga fou i luga o le saogalemu o taavale afi;Fa'atekonolosi fa'aleleia o ma'a e avea ma ki i le atina'eina o alamanuia

Talu ai nei, na taufetuli ai Lin Zhiying i se faʻalavelave faʻafuaseʻi tau taavale ina ua ave se Tesla Model X lea na mu ai le taavale.E ui lava o le mafuaʻaga tonu o le faʻalavelave o loʻo faʻaauau pea ona suʻesuʻeina atili, o le mea na tupu na mafua ai se talanoaga vevela i Tesla ma le saogalemu o taavale malosi.

atinae o alamanuia

A'o fa'atupula'ia le atina'eina o ta'avale malosi fou, e sili atu le taua o le saogalemu, ma o le fa'aleleia atili o le tekonolosi o le maa eletise e taua tele i le foia o lenei fa'afitauli.Qi Haiyu, peresitene o Solar Tech, na ia taʻu atu i le Securities Daily e faapea, faatasi ai ma le faatelevaveina o le savaliga a le pisinisi fou o taavale afi, o le malosi o le malosi o maa eletise ua faateleina, ma o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe tekinolosi faʻapipiʻi vave.I lenei tulaga, o le faʻaleleia o le saogalemu o loʻo manaʻomia vave ni fofo.

O ta'avale malosi fou ua ausia taunu'uga mata'ina i le afa muamua o lenei tausaga.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai le gaosiga ma le faʻatau atu a Saina otaavale malosi foui lenei vaitau e 266 ma 2 taimi maualuga atu nai lo le tausaga talu ai, i luga 10,000 iunite ma 2.6 miliona iunite.O le gaosiga ma le fa'atauga na ausia se fa'amaumauga maualuga ma le 21.6% o lo'o ulufale atu i maketi.

Talu ai nei, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Faʻalavelave Faʻafuaseʻi Tinei Mu ma Laveaʻi Ofisa faʻamaumauga mo le kuata muamua o le 2022, e faʻaalia ai 19,000 lipoti o afi afi na maua, lea e 640 na aafia ai taavale fou malosi, o se siitaga o le 32% i lea tausaga ma lea tausaga.O lona uiga e fitu fa'alavelave fa'afuase'i o ta'avale malosi fou i aso uma.

E le gata i lea, e tusa ma le 300 afi faʻalavelave faʻafuaseʻi o taavale fou malosi i le atunuʻu i le 2021. O le lamatiaga o afi i taavale fou malosi e masani ona maualuga atu nai lo taʻavale masani.

Fai mai Qi Haiyu o le saogalemu o taavale fou malosi o se popolega tele.E ui lava o taavale suauu e iai foi le lamatiaga o le mu faʻafuaseʻi poʻo se faʻalavelave afi, o le saogalemu o taavale fou malosi, aemaise lava maa, ua sili atu le gauai atu i itu uma aʻo latou fou atinaʻe.

“O fa'afitauli o lo'o i ai nei mo le saogalemu o ta'avale malosi fou e masani lava ona taoto i le mu fa'afuase'i, afi po'o le pa o maa.A fa'aletonu le maa, pe mafai ona mautinoa le saogalemu pe a oomi e taua tele."Zhang Xiang, peresitene o le New Energy Vehicle Technology Research Institute, na fai mai i se faatalanoaga ma le Securities Daily.

Fa'atekonolosi fa'aleleia o ma'a mana o le ki

O fa'amaumauga o lo'o fa'aalia ai o le tele o fa'alavelave tau ta'avale malosi e mafua mai i fa'afitauli o le maa.

Fai mai Sun Jinhua o le afi afi o maa lithium ternary e maualuga atu nai lo le lithium iron phosphate maa.E tusa ai ma faʻamaumauga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, 60% o taʻavale malosi fou e faʻaaogaina maa ternary, ma 5% faʻaaogaina maa lithium iron phosphate.

O le mea moni, o le taua i le va o ternary lithium ma le lithium iron phosphate e leʻi taofia lava i le filifilia o le auala mo taavale malosi fou.I le taimi nei, o loʻo faʻaitiitia le gafatia faʻapipiʻi o maa lithium ternary.Mo se tasi mea, o le tau e maualuga.Mo le isi, o lona saogalemu e le lelei e pei o le lithium iron phosphate.

“O le foiaina o le faafitauli o le saogalemu otaavale malosi foue manaʻomia le faʻafouina o tekonolosi."Fai mai Zhang Xiang.A'o sili atu le poto masani a le au gaosi maa ma sili atu le malosi o latou tupe faavae, o le faagasologa o mea fou faatekinolosi i le vaega o maa o loʻo faʻaauau pea ona faʻavave.Mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻafeiloaʻi e le BYD maa mata, ma na faʻaalia e CATL maa CTP.O nei faiga fa'atekonolosi ua fa'aleleia atili ai le saogalemu o ta'avale malosi fou.

E talitonu Qi Haishen o loʻo i ai se manaʻoga e faapaleni le malosi o le malosi ma le saogalemu o maa eletise, ma e tatau i tagata gaosi oloa ona faʻaleleia le malosi o maʻa i lalo o le nofoaga o le saogalemu e faʻaleleia ai le laina.Faatasi ai ma le alualu i luma o le faasaienisi ma tekinolosi ma taumafaiga faifaipea a le au gaosi maa, o le saogalemu o le lumanai solid-state technology maa o le a faʻaleleia atili, ma o le tele o faʻalavelave faʻafuaseʻi o afi i taavale fou o le a faʻaitiitia.O le faʻamautinoaina o le saogalemu o ola ma meatotino a tagata faʻatau ose mea e manaʻomia muamua mo le atinaʻeina o kamupani taʻavale ma tagata gaosi maa.

Punavai: Securities Daily


Taimi meli: Aukuso-30-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai: