Tala Fou Vevela a Alamanuia Nu.69——2 Iuni 2022

talafou6.8 (1) 

[Lithium maa] BYD faʻalauiloaina CTB tekinolosi e ausia ai le "tuufaatasiga tino-maa".

O le CTB e faapuupuu mo le Cell to Body, ma o le tino e faasino i le taavale.E pei ona taʻu mai e lona igoa, e tuʻufaʻatasia le sela eletise i totonu o le tino o le taavale.O nisi tagata fai totonu e taʻua "o le tali sili i le faʻaleleia o le fausaga o le maa".O le manatu autu o le evolusione mai le pusa maa masani i le CTP ma le CTB polokalame o le faʻaavanoaina o avanoa mo nisi sela.O le polokalame CTB a le BYD e faʻapipiʻi ai le fola o le tino ma le ufiufi o le maa, faʻaleleia atili le fausaga atoa.

Manatu autu:Fai mai le au ofisa o le BYD, o le pusa maa CTB o loʻo faʻaaogaina se fausaga faʻapipiʻi alumini e pei o le meli i luga o le ufiufi, ma o loʻo faʻaogaina pea e le sela maa mata ma se faʻasologa umi, faʻaleleia atili le saogalemu o le tulaga atoa ma le mautu o taavale.

[Tauaiga] Na siitia tau o puaa mo le 9 vaiaso sosoo, ma o le a oo mai se taamilosaga fou o le "faataamiloga puaa".

E tusa ai ma le Matagaluega o Faatoaga ma Nuu i tua, o le averesi o tau o le faatauina mai o puaa o fasiga ua filifilia i luga atu o le lapopoa o le 16.29 yuan / kg, i luga ole 2.3% mai ia Me 16 ia Me 22. O le averesi o le fale gaosi oloa o aano o manufasi o le 21.43 yuan /kg, o se siitaga o le 2.0%.Faatasi ai ma le faateleina o le numera o puaa faatoa fananau mai, paʻu tau o meaʻai, ma isi mea lelei, o le faʻatupuina o puaa i le kuata lona tolu e faʻamoemoe e liliu ai tupe gau i tupe maua.

Manatu autu: Faʻamasino mai le umi o le masani "faʻasologa o puaa", o le taamilosaga o loʻo i ai nei ua oʻo mai i le iʻuga.E pei ona vaʻaia mai faʻataʻitaʻiga taʻutaʻua e pei o faʻatoʻaga faʻatoʻaga ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe o le puaa i lea tausaga ma lea tausaga, atonu o le a oʻo mai se "taamilosaga puaa" fou.

[Semicconductor] O le tele o le semiconductor e mafatia i le le lava o vaega, backlogs, ma le tuai o tupe maua.

O le faʻalauteleina o fabs ua mafua ai le siʻitia o le manaʻoga mo semiconductor.Le lalolagisemiconductorAlamanuia o'o atu i le $114 piliona i le 2022. Ae ui i lea, o le gafatia o le gaosiga o vaega i luga e le'i fa'alauteleina vave, ma mafua ai le fa'aopoopoina o le taimi e tu'uina atu ai meafaigaluega i le sili atu i le 6 masina.O le popolevale e uiga i le le lava e faigata ona faaitiitia.I le taimi nei, o mea faigaluega a le lotoifale ua malepe le pule i le faagasologa o le matua.O le a ulufale atu i le tulaga o le maualuga o pisinisi faʻatasi ma faʻatauga suitulaga ma faʻaopoopoga faʻaopoopoga.

Manatu autu: I le taamilosaga fou o le lotoifalesemiconductortauofoga, na manumalo ai le aufaipisinisi i totonu o le atunuu 67 seti, faatasi ai ma le maualuga o le localization e pei o le 62%.E fa'afeiloa'i e semiconductor i totonu o le atunu'u avanoa taua mo atina'e i le lumana'i fa'atasi ai ma le lagolago a le sapalai fa'alotoifale ma le gaosiga.


Taimi meli: Iuni-09-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai: