ДЕТАЛ ЗА УСЛУГАТА

ТАГОВИ НА УСЛУГИ

Финансиски советодавни услуги на SUMEC

Доволната кредитна линија гарантира сигурна и ефикасна трансакција

Со долгогодишна постојана добра репутација, одлични деловни перформанси и силен раст, нашата компанија формираше стратешки кооперативни односи со повеќе од 30 банки дома и во странство.Нашата сеопфатна кредитна линија надминува 40 милијарди јуани, помагајќи да се решат финансиските проблеми во возводно и низводно на синџирот на снабдување и обезбедувајќи финансиска сигурност и на купувачите и на продавачите во процесот на трансакции со механичка и електрична опрема.

Богатите и висококвалитетни финансиски ресурси помагаат да се обезбедат приспособени финансиски услуги

Нашата компанија оствари длабинска соработка со речиси 100 комерцијални банки и финансиски институции ширум светот и располага со висококвалитетни финансиски ресурси.Кога купувачите имаат потреби за финансирање во процесот на инвестирање во проекти за основни средства, нашата компанија ќе обезбеди насочени, приспособени, целосни процеси и едношалтерски финансиски решенија кои вклучуваат различни циклуси како што се краткорочно финансирање, среднорочен и долгорочен финансиски лизинг, долгорочни заеми со ниски камати во странска валута и финансирање со капитал во согласност со деловната скала и различните потреби за финансирање на различни индустрии, опрема и купувачи, и вклучува различни валути како што се јени и странски валути во прекуграничните бизниси, за да се обезбеди непречено извршувањето на проектите за продажба на механичка и електрична опрема на добавувачите, го олеснува непреченото завршување на трансакциите и ја подобрува севкупната конкурентност на синџирот на снабдување со брендови на опрема.
25


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја