ДЕТАЛ ЗА УСЛУГАТА

ТАГОВИ НА УСЛУГИ

Промоција на продажба со пренос во живо Подобрете ја изложеноста и популарноста на брендовите Ефикасно

Развијте маркетинг методи со цел пренос во живо

Продажбата со пренос во живо е во реално време и интерактивна форма на комуникациска содржина преку Интернет.Различно од традиционалниот текст, слика и видео, преносот во живо се развива заедно со различни индустрии, ја олеснува блиската интеракција помеѓу корисничката група и содржините што се емитуваат во живо и ја реализира онлајн навремената комуникација помеѓу купувачите и добавувачите.SUMEC TOUCH WORLD, заедно со бројни добавувачи на електромеханичка опрема од светска класа, учествува во активностите што се емитуваат во живо, ги поканува претставниците на добавувачите да ги претстават своите истории за развој на брендот и да ја споделат опремата на ниво на ѕвезда, и ги пренесува информациите за брендирана електромеханичка опрема на корисник во форма на поток на црниот дроб за ефикасно подобрување на изложеноста и популарноста на брендовите.

1

1

Поканете познати добавувачи за „силна“ поврзаност на брендовите

SUMEC TOUCH WORLD последователно ги покани DMG, Stäubli, Starlinger, Connie и други брендови на опрема да се приклучат во активностите што се пренесуваат во живо.Во 2021 година, преносот на брендови во живо го гледале вкупно 50.000 луѓе-пати и добиле скоро 10.000 интерактивни пораки, а голем број корисници ги консултирале брендовите од интерес откако го гледале преносот во живо.Во иднина, платформата ќе продолжи да посветува поголем напор за преносот во живо на брендовите, збогатувајќи ги своите средства за маркетинг во живо, проширување на пазарот на публика и поканува повеќе водечки добавувачи на опрема во индустријата да се приклучат во преносот во живо, за да изгради поудобен, интуитивен, ефикасен и ефективен мост на услуга за повеќе домашни и странски добавувачи и купувачи.

13

14

15

16


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја