За нас

За матичната компанија

SUMEC Corporation Limited (SUMEC), основана во 1978 година, е клучен член на кинеската национална корпорација за машинска индустрија (SINOMACH).SINOMACH, претпријатие во државна сопственост под директна контрола на централната влада, се рангираше на 224-то место меѓу Топ 500 компании на Fortune во 2022 година.

hfgd (1)

Со реформите и отворањето на Кина, процесот на глобална економска интеграција и 40 години развој, SUMEC стана модерна производствена услужна групација фокусирана на работењето на синџирот на снабдување, голема потрошувачка и напредно производство, еколошка и заштита на животната средина и чиста енергија и ангажирани во одгледување на здравствена заштита и дигитални индустрии.

SUMEC беше формално наведен во 2017 година (код на акции: 600710) и оствари оперативен приход од над 108,4 милијарди јени и вкупна вредност на увозот и извозот од над 9,7 милијарди американски долари во 2022 година.

Профил на компанијата

Основана во март 1999 година, SUMEC International Technology Co., Ltd., основна компанија на SUMEC Corporation Limited, главно се занимава со операции на синџирот на снабдување, како што се увоз на електромеханичка опрема и домашна и странска трговија на големо со стоки, а сега формираше сеопфатен оперативна способност со оперативен приход од повеќе од 100 милијарди јени и вкупна вредност на увоз и извоз од повеќе од 9 милијарди американски долари, што е едногласно признаено и широко пофалено од пазарот.

Како една од првата група на национални претпријатија за иновации и демонстрации на синџирот на снабдување, на компанијата последователно и се доделуваат титули на Напредниот колектив на централни претпријатија, цивилизирани единици во провинцијата Џиангсу, Првомајската награда за труд во провинцијата Џиангсу итн.
Со регистриран капитал од 640 милиони јени, компанијата, со седиште во Нанџинг, Џиангсу, има основано повеќе од 20 подружници во целосна сопственост и поседување во Дубаи, Виетнам, Сингапур, Хонг Конг, Пекинг, Шангај, Тијанџин, Гуангжу, Шенжен, Ченгду, Чонгкинг, Ксијамен, Хаикоу, Женџијанг, Вукси итн., И основаа филијали во Рижао, Кингдао, Тангшан, Хандан, Чангжу, Нингбо, Фошан, Нанинг итн.

hfgd (2)

Она што го направивме

Електромеханичка опрема
Компанијата се обврза да им обезбеди на клиентите решенија за целиот процес и од крај до крај за синџирот на снабдување во снабдување со опрема, меѓународно наддавање, финансиски услуги, лиценци и даночни агенти за намалување или ослободување, агент за увоз, царинење, инспекција на стоки, транспорт, осигурување итн. во пазарните сегменти како што се текстил, лесна индустрија, машинска обработка, електроника, металургија, PV, производство на хартија, преработка на храна, преработка на градежни материјали, инженерски машини и медицински помагала.

Со оглед на тоа што долги години е рангирана меѓу Топ 100 на листата на увозна скала на домашни претпријатија во Кина, компанијата стана водечки агент за трговија со електромеханичка опрема во индустријата.

hjgfdyhyt

jfghuty

Рефус стока
Поддржана од нејзините водечки професионални способности во индустријата, ефикасните тимови и глобалната оперативна мрежа, Компанијата се позиционира како интегратор на услуги во синџирот на снабдување и интегриран оператор за целосно интегрирање на нагорните ресурси на стоката, ресурсите на клиентите надолу и способностите за деловни услуги.
Компанијата достигна годишно работење од повеќе од 40 милиони тони во стоки како што се челик, јаглен, железна руда, манганска руда, хромирана руда, асфалт, дрво и текстилни суровини.

Нашата култура

Од своето основање во 1999 година, SUMEC International Technology Co., Ltd. сега има повеќе од 900 членови на професионалниот тим и има остварено главен деловен приход од над 108,4 милијарди јени, вкупна вредност на увозот и извозот од над 9,7 милијарди американски долари во 2022 година. Нејзината вкупна вредност на увозот и извозот е рангирана на прво место во провинцијата Џиангсу и во царинскиот округ Нанџинг 15 последователни години, а 9 последователни години е рангирана меѓу првите 100 кинески компании во увоз и извоз.Денешниот огромен обем на претпријатија е тесно поврзан со нашата корпоративна култура:

за

ghfd (3)

ghfd (2)

ghfd (4)

ghfd (5)

ghfd (1)

ghfd (8)

ghfd (6)