ДЕТАЛ ЗА УСЛУГАТА

ТАГОВИ НА УСЛУГИ

Агенција за директна продажба на брендот

Нашата компанија долги години е длабоко ангажирана во областа на услугите за увоз на машинска и електрична опрема и има акумулирано богато индустриско искуство и голем број ресурси на клиентите ориентирани кон производство.Преку агенциската продажба на странска напредна технолошка опрема и решенија, можеме да им помогнеме на сродните индустрии во Кина да постигнат висококвалитетен развој.Понатаму ќе ја комбинираме директната продажба на опрема со традиционалните бизниси како што се агенцијата за увоз, логистичките услуги, финансиските услуги и извозот, за да формираме целосен синџир на услуги и да им обезбедиме на кинеските купувачи комплетни услуги за набавка и одржување опрема и да им помогнеме на опремата во странство добавувачите постигнуваат развој на бизнисот.

Ако вашата компанија

Има подготвеност да напредува на кинескиот пазар

Има независна основна технологија

Има висок удел на пазарот во вашата земја

Пазарната цена на производот (единечен комплет) не е помала од 300.000 евра

Ние можеме да ви обезбедиме

Сигурен и професионален тим за локална продажба

Агенција за поддршка на увоз на опрема со целосен процес

Поддршка и приспособени прекугранични финансиски решенија

Приоритет е на ексклузивна агенција, а прифатена е и регионална агенција.

17

● QES MECHATRONIC
Индустрија – полупроводници
Седиштето на компанијата е во Шах Алам, Селангор, Малезија
Развивање и производство на полупроводничка опрема (вклучувајќи целосно автоматски систем за проверка на материјалот на рамката, систем за инспекција и мерење на нафора и систем за ракување со нафора итн.).

18

● КОРПОРАЦИЈА за ХББ
Индустрија – Автоматски машини, пневматски компоненти, фармацевтско пакување
Седиштето на компанијата е во префектурата Аичи, Јапонија.
Развијте, произведувајте, продавајте и извезувајте функционални компоненти како што се автоматски машини, погонски компоненти, компоненти за пневматска контрола, компоненти поврзани со пневматик и компоненти за контрола на течности.

19

● КОРНИТ ДИГИТАЛ
Индустрија – Дигитално печатење
Седиштето на компанијата, одделот за истражување и развој и производствената база се наоѓаат во Израел
Обезбедете комплетни сопствени решенија за дигитално печатење за сопствени декоратори, центри за исполнување нарачки и вертикално интегрирани компании.

20

● САТРОН
Индустрија – Оптичка инспекција
Седиштето на компанијата е во Финска
Дизајн, производство и развој на опрема за инструменти и паметна мерна опрема и решенија за индустрии како што се целулоза и хартија, преработка на храна и пијалоци итн.

21

● БИЗОН ТУРБО ГРУПА
Индустрија – Градежни машини
Водечка инженерска компанија за апликации за воздух и гас
Услужете ги глобалните клиенти со единствена центрифугална технологија развиена од креативни врвни инженери и експерти.


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја