Почести

jgf (2)
Топ 10 брендови од агенции за наддавање

jhgfuytui

Топ 10 надворешно-трговски извозни претпријатија

jgf (5)
Напредни колективи на централни претпријатија

hhfgdtr
CCXI кредитен рејтинг ААА

уииујо
Провинциска цивилизирана организација на Џиангсу

hgfuyt
Годишна награда за исклучителен придонес за меѓународни тендерски агенции

jhgfuyt
Избор на индустријата за наддавање: слава 15 години награда за славно достигнување