ДЕТАЛ ЗА УСЛУГАТА

ТАГОВИ НА УСЛУГИ

Трговска служба

Повеќе од 40 години, Друштвото е посветено на обезбедување на целокупниот процес и трговските услуги од крај до крај во набавка на опрема, меѓународно наддавање, финансиска услуга, лиценца и даночен агент за намалување или ослободување од данок, агент за увоз, царинење, инспекција на стоки, транспорт, осигурување итн. за кинеските купувачи на опрема.Во моментов, компанијата има обезбедено услуги на повеќе од 20.000 кинески претпријатија во акумулативно вкупно, а повеќе од 10.000 нови целни претпријатија и повеќе од 2.000 нови договорни претпријатија продолжуваат да растат секоја година.Сеопфатниот систем на услуги и богатите ресурси на клиентите им помагаат на странските производители да добијат клиенти по ниска цена и да им донесат на клиентите еднократно искуство за тргување услуги.

gdfs

1. Домашно и меѓународно наддавање
Нашата компанија располага со тим од интердисциплинарни професионалци со богато искуство во наддавање и управување.Секоја година испорачуваме голем број домашни и меѓународни услуги на агенциите за наддавање.Нашите професионални и стандардизирани услуги ја освоија довербата и пофалбите на нашите партнери, како и на сите сектори на општеството.Досега акумулативната сума на наддавање достигна 17 милијарди американски долари, а 17 последователни години нема поплака или барање.

2. Воведување на опрема во Кина
По повеќе од 20 години развој, нашата компанија прерасна во водечки снабдувач на услуги во синџирот на снабдување за увоз и извоз на механички и електрични производи во Кина.Воведовме напредна опрема во странство на речиси 20.000 купувачи на опрема во Кина, им помогнавме на повеќе од 2.000 добро познати добавувачи на опрема во странство да го развијат кинескиот пазар и ја зголемивме свеста и угледот на брендот на кинескиот пазар.

hgfdttyr

hgfdttyr

3. Бренд директна продажба агент
Нашата компанија долги години е длабоко ангажирана во областа на услугите за увоз на машинска и електрична опрема и има акумулирано богато индустриско искуство и голем број ресурси на клиентите ориентирани кон производство.Преку агенциската продажба на странска напредна технолошка опрема и решенија, можеме да им помогнеме на сродните индустрии во Кина да постигнат висококвалитетен развој.

4. Домашна и меѓународна логистика
Нашата компанија располага со група на основни логистички ресурси како што се пристаништа, складирање, транспорт и царинска декларација со одлични квалификации, сигурна репутација и стандардизирано управување и има развиено удобни и ефикасни способности за логистичка контрола и управување.Преку онлајн визуелна споредба на цените на логистичката платформа на „SUMEC Touch World“, можеме да им помогнеме на барателите и добавувачите на логистика, како и на другите претпријатија, да ги усогласат и поддржат услугите за логистички капацитет, ефикасно заштедувајќи ги логистичките трошоци и обезбедувајќи ефективно функционирање на проектите.

hgfdttyr


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

    Категории на производи