ДЕТАЛ ЗА УСЛУГАТА

ТАГОВИ НА УСЛУГИ

Омни-канална промоција

Нови медиумски ресурси

Промоција со повеќе терминали, повеќе канали и цела мрежа: SUMEC TOUCH WORLD се потпира на новиот медиумски публицитет преку повеќе канали како што се официјалната сметка на WeChat, каналот WeChat, YouTube, Facebook, Twitter, TikTok и TouTiao и дистрибуцијата на содржини во повеќе форми, вклучувајќи текст, слика и видео, што кумулативно привлече и беше проследено од 300.000+ фанови и корисници кои се занимаваат со индустрии кои вклучуваат различни производствени области како што се машинска обработка, текстил, лесна индустрија, електроника, металургија, градежни материјали, медицински третман и нови енергија.SUMEC TOUCH WORLD опслужуваше над 20.000 кинески претпријатија, опслужуваше над 10.000 нови претпријатија секоја година и склучи договори со 2.000+ нови претпријатија со постојано растечка стапка.Нашата силна корисничка база обезбедува ефикасни и ефективни точни маркетинг услуги за добавувачите на опрема!

1

ТикТок

1

YouTube

1

Официјална сметка на WeChat

1

Сопствени медиуми

Традиционални медиумски ресурси

Со долгорочна длабинска комуникација и соработка со широк опсег на сеопфатни медиуми и индустриски медиуми, SUMEC TOUCH WORLD има повеќе вертикално сегментирани индустриски медиуми како што се fuz.com.cn, mw1950.com, ccfei.com, imengshan.com. cn, nongjx.com, huajx.com и zgbl.cc, како и медиумските ресурси од повеќе сеопфатни портали за вести, вклучувајќи ги IFENG.COM, NetEase News, Sohu News и Sina News.Со повеќеканална медиумска изложеност на широка антена и огромна површина што зрачи, им помагаме на добавувачите на опрема брзо да влезат во кинескиот пазар, да ја подобрат нивната свесност и репутација за брендот и да ја подобрат продажбата на нивните производи!
10


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја