најнововести и блогови

Гледај Повеќе
 • ново1

  Кинескиот увоз и извоз порасна за 4,7% во првите пет месеци од оваа година

  Според царинската статистика, во првите пет месеци од оваа година, вредноста на увозот и извозот на Кина изнесува 16,77 трилиони јуани, што претставува зголемување од 4,7% на годишно ниво.Од овој вкупен извоз, извозот беше 9,62 трилиони јуани, што е зголемување за 8,1 отсто;Увозот достигна 7,15 трилиони јуани, што е зголемување за 0,5%;Трговскиот суфицит...
  Прочитај повеќе
 • Платформа за дигитална изложба

  Дигиталната изложбена платформа додава сјај на настаните во индустријата!

  Во мај 2023 година, неколку индустрии, вклучително и хемиската, технологијата за водородна енергија и лесната индустрија одржаа големи конференции и настани за да обезбедат можности и платформи за комуникација лице в лице за претпријатијата.Како давател на услуги за синџирот на снабдување за увоз и извоз, SUMEC Interna...
  Прочитај повеќе
 • Важна информација

  Увозот и извозот на Кина се зголемија за 5,8 отсто во првите четири месеци од 2023 година

  Во првите четири месеци од 2023 година, вкупната вредност на увозот и извозот на Кина се зголеми за 5,8 отсто на годишно ниво (исто подолу) за да достигне 13,32 трилиони јуани.Меѓу нив, извозот пораснал за 10,6 отсто на 7,67 билиони јуани додека увозот се зголемил за 0,02 отсто на 5,65 билиони јуани, при што трговската над ...
  Прочитај повеќе

Профил на компанијата

SUMEC International Technology Co., Ltd. е основна компанија на SUMEC Corporation Limited (Stock Code: 600710), членка на Top Fortune 500 компании - China National Machinery Industry Corporation, и сега стана најголемиот кинески давател на увозни услуги на електромеханичка опрема со скоро 40 години развој.

 • околу 1

Помогнете им на прекуокеанските претпријатија да го искористат кинескиот пазар

Олеснете ја промоцијата на брендот и маркетингот на производите

СЕРВИС

Направивме проекти

Проверете го нашиот проект

Интеграција на ресурси

Добавувачи на опрема

Добавувачи на опрема

Им помогна на повеќе од 5.000 претпријатија во странство да го прошират кинескиот пазар.

Купувачи на опрема

Купувачи на опрема

Обезбеди трговски услуги за повеќе од 20000 кинески претпријатија.

Финансиска институција

Финансиска институција

Им помогна на претпријатијата да го решат проблемот со финансирањето во соработка со финансиските институции во земјата и странство.

Логистика/царина

Логистика/царина

Обилни основни логистички ресурси и професионално, брзо и високо ефикасно царинење.

Кооперативен партнер

 • пинпаи (3)
 • пинпаи (4)
 • пинпаи (5)
 • пинпаи (1)
 • пинпаи (1)
 • пинпаи (2)
 • кеху (2)
 • кеху (3)
 • кеху (3)
 • кеху (1)
 • кеху (1)
 • кеху (2)
 • вули (4)
 • wuliu (5)
 • вули (6)
 • wuliu (1)
 • wuliu (2)
 • wuliu (3)
 • лого (1)
 • лого (1)
 • лого (2)
 • лого (2)
 • лого-3
 • лого (3)