ДЕТАЛ ЗА УСЛУГАТА

ТАГОВИ НА УСЛУГИ

Промоција на брендот

На 19 мај 2017 година, официјално беше промовирана дигиталната платформа „SUMEC TOUCH WORLD“.Откако е основана, платформата стана платформа за публицитет со повеќе матрици преку официјалната сметка на WeChat, аплетот, видео сметката, официјалната веб-страница за компјутер, сметката на TikTok и официјалната веб-страница на мобилниот WeChat, со сеопфатни способности за промоција и работа, како што се маркетинг во живо и офлајн отворени реклами .Онлајн платформата има акумулирано повеќе од 300.000 индустриски прецизни фанови, а има повеќе од 900 офлајн професионални членови на тимот одговорни за промоција на бизнисот преку изложби, индустриски здруженија, посети итн., за да се знаат потребите на корисниците, да им се помогне на прекуокеанските претпријатија да ги искористат Кинески пазар и олеснете ја промоцијата на брендот и маркетингот на производите!

MF80]EVT2_PP1YZ~RBFO2NE

Изложбен салон за опрема

hgfdhft

Онлајн и офлајн изложби

hgfdttyhr

Официјална сметка на WeChat

hfgdyyhrt

Видео сметка

jhgfuytt

Сопствени медиуми

hgfdttyr

Вести

2

Во живо

bvcxfhgd

ТикТок


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

    Категории на производи