ДЕТАЛ ЗА УСЛУГАТА

ТАГОВИ НА УСЛУГИ

Опрема увезена во Кина

По повеќе од 40 години развој, нашата компанија прерасна во водечки снабдувач на услуги во синџирот на снабдување за увоз и извоз на механички и електрични производи во Кина.Воведовме напредна опрема во странство на речиси 20.000 купувачи на опрема во Кина, им помогнавме на повеќе од 5.000 добро познати добавувачи на опрема во странство да го развијат кинескиот пазар и ја зголемивме свеста и угледот на брендот на кинескиот пазар.

22

Промовирајте го воведувањето на опрема во странство во Кина преку усогласување на информации во онлајн изложбената сала

Нашата компанија го направи наменски салонот за изложба на опрема „SUMEC Touch World“ за добавувачи на опрема, обезбедувајќи бесплатно објавување производи, изложеност на бренд, размена на информации, прецизно стекнување клиенти и други услуги за брендови.Оваа платформа стана водечка и добро позната онлајн платформа за прикажување во Кина за увезена опрема.

11

Професионален и ефикасен офлајн тим обезбедува услуги за воведување опрема со целосен процес

Нашата компанија инсистира на создавање професионална вредност со сеопфатни сервисни можности и има тим од повеќе од 900 вработени со богато професионално знаење и искуство во индустријата.Со силни деловни консалтинг и способности за дизајнирање проекти, можеме да обезбедиме целосни, едношалтерски деловни решенија за клиентите дома и во странство.Денес, развивме сеопфатна оперативна способност со оперативен приход од над 100 милијарди јуани и вкупна вредност на увозот и извозот од над 10 милијарди американски долари, што беше едногласно препознаено и широко пофалено од пазарот.

● На прво место по бројот на увезена механичка и електрична опрема во царинската област Нанџинг во Кина 15 последователни години.
● Меѓу првите 100 кинески царински претпријатија за увоз и извоз 9 последователни години
● Скалата за увоз на текстилни машини, лесна индустриска опрема и машинска опрема е рангирана меѓу првите пет во Кина во текот на целата година, меѓу кои онаа на текстилните машини е рангирана на прво место 15 последователни години.

hfgd1


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја