DETALI I SHËRBIMIT

Etiketat e SHËRBIMIT

Pajisjet e importuara në Kinë

Pas më shumë se 40 vitesh zhvillimi, kompania jonë është rritur në një ofrues kryesor të shërbimeve të zinxhirit të furnizimit për importin dhe eksportin e produkteve mekanike dhe elektrike në Kinë.Ne kemi prezantuar pajisje të avancuara jashtë shtetit për gati 20,000 blerës pajisjesh në Kinë, kemi ndihmuar më shumë se 5,000 furnizues të mirënjohur të pajisjeve jashtë shtetit për të zhvilluar tregun kinez dhe kemi rritur ndërgjegjësimin dhe reputacionin e markës në tregun kinez.

22

Promovoni futjen e pajisjeve jashtë shtetit në Kinë përmes përputhjes së informacionit në sallën e ekspozitës në internet

Kompania jonë ka bërë me porosi sallën e ekspozitës së pajisjeve "SUMEC Touch World" për furnizuesit e pajisjeve, duke ofruar lëshim falas të produkteve, ekspozim të markës, shkëmbim informacioni, blerje të saktë të klientëve dhe shërbime të tjera për markat.Kjo platformë është bërë platforma kryesore dhe e njohur e ekranit në internet në Kinë për pajisjet e importuara.

11

Një ekip profesional dhe efikas jashtë linje ofron shërbime të prezantimit të pajisjeve me proces të plotë

Kompania jonë këmbëngul në krijimin e vlerave profesionale me aftësi shërbimi gjithëpërfshirëse dhe ka një ekip prej më shumë se 900 punonjësish me njohuri të pasura profesionale dhe përvojë në industri.Me konsulencë të fortë biznesi dhe aftësi të projektimit të projekteve, ne mund të ofrojmë zgjidhje biznesi me procese të plota dhe me një ndalesë për klientët brenda dhe jashtë vendit.Sot, ne kemi zhvilluar një aftësi gjithëpërfshirëse operimi me të ardhura operative prej mbi 100 miliardë juanë dhe një vlerë totale importi dhe eksporti prej mbi 10 miliardë dollarë amerikanë, e cila është njohur njëzëri dhe është vlerësuar gjerësisht nga tregu.

● I renditur i pari në numrin e pajisjeve mekanike dhe elektrike të importuara në zonën e Doganës Nanjing të Kinës për 15 vjet rresht.
● Ndër 100 ndërmarrjet më të mira të importit dhe eksportit të doganave kineze për 9 vjet rresht
● Shkalla e importit të makinerive të tekstilit, pajisjeve industriale të lehta dhe pajisjeve të përpunimit renditet ndër pesë të parat në Kinë gjatë gjithë vitit, ndër të cilat ajo e makinerive tekstile renditet e para për 15 vjet rresht.

hfgd1


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni