DETALI I SHËRBIMIT

Etiketat e SHËRBIMIT

Shërbimi i Tregtisë

Për më shumë se 40 vjet, Kompania është angazhuar të ofrojë shërbime të gjithë procesit dhe tregtisë nga fundi në fund në furnizimin e pajisjeve, ofertën ndërkombëtare, shërbimin financiar, agjentin e procedurës së licencës dhe uljes ose përjashtimit nga taksat, agjentin e importit, zhdoganimin, inspektimi i mallrave, transporti, sigurimi, etj. për blerësit e pajisjeve kineze.Aktualisht, Kompania ka ofruar shërbime për më shumë se 20,000 ndërmarrje kineze në total, dhe më shumë se 10,000 ndërmarrje të reja të synuara dhe më shumë se 2,000 ndërmarrje të reja të kontraktuara vazhdojnë të rriten çdo vit.Sistemi gjithëpërfshirës i shërbimit dhe burimet e pasura të klientëve ndihmojnë prodhuesit jashtë shtetit të marrin klientët me kosto të ulët dhe t'u sjellin klientëve një përvojë të vetme të shërbimeve të tregtimit.

gdfs

1. Ofertimi vendas dhe ndërkombëtar
Kompania jonë ka një ekip profesionistësh ndërdisiplinorë me përvojë të pasur në ofertë dhe menaxhim.Çdo vit ne ofrojmë një numër të madh shërbimesh të agjencive të ofertave vendase dhe ndërkombëtare.Shërbimet tona profesionale dhe të standardizuara kanë fituar besimin dhe vlerësimin e partnerëve tanë si dhe të gjithë sektorëve të shoqërisë.Deri më tani, shuma e akumuluar e ofertës fituese ka arritur në 17 miliardë dollarë amerikanë dhe nuk ka pasur asnjë ankesë apo kërkesë për 17 vite rresht.

2. Futja e pajisjeve në Kinë
Pas më shumë se 20 vitesh zhvillimi, kompania jonë është rritur në një ofrues kryesor të shërbimeve të zinxhirit të furnizimit për importin dhe eksportin e produkteve mekanike dhe elektrike në Kinë.Ne kemi prezantuar pajisje të avancuara jashtë shtetit për gati 20,000 blerës pajisjesh në Kinë, kemi ndihmuar më shumë se 2,000 furnizues të mirënjohur të pajisjeve jashtë shtetit për të zhvilluar tregun kinez dhe kemi rritur ndërgjegjësimin dhe reputacionin e markës në tregun kinez.

hgfdttyr

hgfdttyr

3. Agjent i shitjes direkte të markës
Kompania jonë ka qenë e angazhuar thellësisht në fushën e shërbimeve të importit të pajisjeve mekanike dhe elektrike për shumë vite, dhe ka akumuluar përvojë të pasur në industri dhe një numër të madh të burimeve të klientëve të orientuar drejt prodhimit.Nëpërmjet shitjeve të agjencive të pajisjeve dhe zgjidhjeve të teknologjisë së avancuar të huaj, ne mund të ndihmojmë industritë e lidhura në Kinë për të arritur zhvillim me cilësi të lartë.

4. Logjistika e brendshme dhe ndërkombëtare
Kompania jonë ka një grup burimesh kryesore logjistike si portet, magazinimin, transportin dhe deklaratën doganore me kualifikime të shkëlqyera, reputacion të besueshëm dhe menaxhim të standardizuar, dhe ka zhvilluar aftësi të përshtatshme dhe efikase të kontrollit dhe menaxhimit të logjistikës.Nëpërmjet krahasimit vizual të çmimeve online në platformën logjistike të "SUMEC Touch World", ne mund të ndihmojmë kërkuesit dhe furnizuesit e logjistikës, si dhe ndërmarrjet e tjera, të përputhen dhe mbështesin shërbimet e kapacitetit logjistik, duke kursyer në mënyrë efektive kostot e logjistikës dhe duke siguruar funksionimin efektiv të projekteve.

hgfdttyr

hgfdttyr

5. Shërbimi i konsultimit financiar
Me vite reputacion të mirë të vazhdueshëm, performancë të shkëlqyer biznesi dhe rritje të fortë, kompania jonë ka krijuar marrëdhënie strategjike bashkëpunimi me më shumë se 30 banka brenda dhe jashtë vendit.Linja jonë gjithëpërfshirëse e kredisë tejkalon 40 miliardë juanë, duke ndihmuar në zgjidhjen e problemeve financiare në rrjedhën e sipërme dhe të poshtme të zinxhirit të furnizimit dhe duke siguruar sigurinë financiare të blerësve dhe shitësve në procesin e transaksioneve të pajisjeve mekanike dhe elektrike.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

    Kategoritë e produkteve