DETALI I SHËRBIMIT

Etiketat e SHËRBIMIT

Agjencia e shitjes direkte të markës

Kompania jonë ka qenë e angazhuar thellësisht në fushën e shërbimeve të importit të pajisjeve mekanike dhe elektrike për shumë vite, dhe ka akumuluar përvojë të pasur në industri dhe një numër të madh të burimeve të klientëve të orientuar drejt prodhimit.Nëpërmjet shitjeve të agjencive të pajisjeve dhe zgjidhjeve të teknologjisë së avancuar të huaj, ne mund të ndihmojmë industritë e lidhura në Kinë për të arritur zhvillim me cilësi të lartë.Ne do të kombinojmë më tej shitjet e drejtpërdrejta të pajisjeve me bizneset tradicionale si agjencia e importit, shërbimet logjistike, shërbimet financiare dhe eksportet, për të formuar një zinxhir shërbimi të procesit të plotë dhe për t'u ofruar blerësve kinezë shërbime të plota prokurimi dhe mirëmbajtjeje të pajisjeve dhe për të ndihmuar pajisjet jashtë shtetit furnitorët arrijnë zhvillimin e biznesit.

Nëse kompania juaj

Ka vullnetin për të lulëzuar në tregun kinez

Ka teknologji thelbësore të pavarur

Ka një pjesë të lartë të tregut në vendin tuaj

Çmimi në treg i produktit (seti i vetëm) është jo më pak se 300 000 euro

Ne mund t'ju ofrojmë

Ekipi i besueshëm dhe profesional i shitjeve lokale

Shërbimi i agjencisë mbështetëse të importit të pajisjeve me proces të plotë

Zgjidhje financiare ndërkufitare mbështetëse dhe të personalizuara

Agjencia ekskluzive ka prioritet dhe pranohet gjithashtu agjencia rajonale.

17

● QES MEKATRONIKE
Industria – gjysmëpërçues
Kompania ka selinë në Shah Alam, Selangor, Malajzi
Zhvilloni dhe prodhoni pajisje gjysmëpërçuese (përfshirë sistemin plotësisht automatik të inspektimit të materialit të kornizës, sistemin e inspektimit dhe matjes së vaferës dhe sistemin e trajtimit të vaferës, etj.).

18

● KORPORATA CKD
Industria – Makineri automatike, komponentë pneumatikë, ambalazhe farmaceutike
Kompania ka selinë në prefekturën Aichi, Japoni.
Zhvilloni, prodhoni, shisni dhe eksportoni komponentë funksionalë të tillë si makineritë automatike, komponentët e drejtimit, komponentët e kontrollit pneumatik, komponentët pneumatikë të lidhur dhe komponentët e kontrollit të lëngjeve.

19

● KORNIT DIGITAL
Industria – Printime dixhitale
Selia e kompanisë, departamenti i R&D dhe baza e prodhimit janë të vendosura në Izrael
Ofroni zgjidhje të plota të printimit dixhital me porosi për dekorues me porosi, qendra të përmbushjes së porosive dhe kompani të integruara vertikalisht.

20

● SATRON
Industria – Inspektimi optik
Kompania ka selinë në Finlandë
Dizajnoni, prodhoni dhe zhvilloni instrumente dhe pajisje matëse inteligjente dhe zgjidhje për industri të tilla si pulpa dhe letra, përpunimi i ushqimit dhe pijeve etj.

21

● GRUPI BISON TURBO
Industri – Makineri ndërtimi
Kompania inxhinierike lider për aplikimet e ajrit dhe gazit
Shërbyer klientët globalë me teknologji unike centrifugale të zhvilluar nga inxhinierë dhe ekspertë të lartë krijues.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni