DETAIL LAYANAN

LAYANAN TAGS

Peralatan sing diimpor menyang China

Sawise luwih saka 40 taun pembangunan, perusahaan kita wis berkembang dadi panyedhiya layanan chain sumber kanggo impor lan ekspor produk mekanik lan listrik ing China.Kita wis ngenalaken peralatan majeng jaban rangkah kanggo saklawasé 20.000 panuku peralatan ing China, mbantu luwih saka 5.000 kondhang supplier peralatan jaban rangkah kanggo berkembang pasar Cina, lan nambah kesadaran merek lan reputasi ing pasar Cina.

22

Ningkatake introduksi peralatan jaban rangkah menyang China liwat informasi sing cocog ing bale pameran online

Perusahaan kita wis nggawe balai pameran peralatan "SUMEC Touch World" kanggo panyedhiya peralatan, nyedhiyakake rilis produk gratis, paparan merek, ijol-ijolan informasi, akuisisi pelanggan sing akurat lan layanan liyane kanggo merek.Platform iki wis dadi platform tampilan online sing unggul lan kondhang ing China kanggo peralatan impor.

11

Tim offline profesional lan efisien nyedhiyakake layanan introduksi peralatan lengkap

Perusahaan kita ngeyel nggawe nilai profesional kanthi kapabilitas layanan lengkap lan duwe tim luwih saka 900 karyawan kanthi kawruh profesional lan pengalaman industri sing sugih.Kanthi konsultasi bisnis lan kemampuan desain proyek sing kuwat, kita bisa nyedhiyakake solusi bisnis siji-mandeg kanthi proses lengkap kanggo pelanggan ing omah lan ing luar negeri.Dina iki, kita wis ngembangake kemampuan operasi sing komprehensif kanthi penghasilan operasi luwih saka 100 milyar yuan lan total nilai impor lan ekspor luwih saka 10 milyar dolar AS, sing wis diakoni lan dipuji sacara umum dening pasar.

● Peringkat pisanan ing jumlah peralatan mekanik lan listrik sing diimpor ing wilayah Pabean Nanjing China sajrone 15 taun berturut-turut.
● Antarane Top 100 Perusahaan Impor lan Ekspor Bea Cukai Cina sajrone 9 taun berturut-turut
● Ukuran ngimpor mesin tekstil, peralatan industri ringan lan peralatan mesin ana ing peringkat lima paling dhuwur ing China kabeh taun, ing antarane mesin tekstil wis ditingkat pisanan sajrone 15 taun berturut-turut.

hfgd1


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita