të funditlajme dhe blogje

shikoni më shumë
 • e re1

  Importet dhe eksportet e Kinës u rritën me 4.7% në pesë muajt e parë të këtij viti

  Sipas statistikave të doganave, në pesë muajt e parë të këtij viti, vlera e importit dhe eksportit të Kinës ishte 16.77 trilion juanë, një rritje prej 4.7% nga viti në vit.Nga ky total, eksporti ishte 9.62 trilion juanë, me një rritje prej 8.1 përqind;Importet arritën në 7.15 trilion juanë, me 0.5% rritje;Suficiti tregtar...
  Lexo më shumë
 • Platforma e ekspozitës dixhitale

  Platforma e ekspozitës dixhitale i shton shkëlqim ngjarjeve të industrisë!

  Në maj 2023, disa industri, duke përfshirë teknologjinë kimike, të energjisë së hidrogjenit dhe industritë e lehta mbajtën konferenca dhe ngjarje në shkallë të gjerë për të ofruar mundësi dhe platforma për komunikim ballë për ballë për ndërmarrjet.Si ofrues i shërbimeve të zinxhirit të furnizimit të importit dhe eksportit, SUMEC Interna...
  Lexo më shumë
 • Informacion i rendesishem

  Importet dhe eksportet e Kinës rriten me 5.8% në katër muajt e parë të 2023

  Në katër muajt e parë të vitit 2023, vlera totale e importeve dhe eksporteve të Kinës u rrit me 5.8 për qind nga viti në vit (e njëjta më poshtë) për të arritur në 13.32 trilion juanë.Midis tyre, eksportet u rritën me 10.6 për qind në 7.67 trilion juanë ndërsa importet u rritën me 0.02 për qind në 5.65 trilion juanë, me mbijetesën tregtare...
  Lexo më shumë

Profili i Kompanisë

SUMEC International Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje kryesore e SUMEC Corporation Limited (Stock Code: 600710), një anëtare e kompanive Top Fortune 500 - China National Machinery Industry Corporation, dhe tani është bërë ofruesi më i madh i shërbimit të importit të pajisjeve elektromekanike në Kinë. me afro 40 vite zhvillim.

 • rreth 1

Ndihmoni ndërmarrjet e huaja për të shfrytëzuar tregun kinez

Bëni promovimin e markës dhe marketingun e produktit më të lehtë

SHËRBIMI

Ne kemi bërë projekte

Shikoni projektin tonë

Integrimi i burimeve

Furnizuesit e pajisjeve

Furnizuesit e pajisjeve

Ndihmoi më shumë se 5000 ndërmarrje jashtë shtetit për të zgjeruar tregun kinez.

Blerësit e pajisjeve

Blerësit e pajisjeve

Ofroi shërbime tregtare për më shumë se 20000 ndërmarrje kineze.

Institucion financiar

Institucion financiar

Ndihmoi ndërmarrjet në zgjidhjen e problemit të financimit në bashkëpunim me institucionet financiare brenda dhe jashtë vendit.

Logjistika/dogana

Logjistika/dogana

Burime të bollshme bazë logjistike dhe zhdoganim profesional, të shpejtë dhe me efikasitet të lartë.

Partner bashkëpunues

 • pinpai (3)
 • pinpai (4)
 • pinpai (5)
 • pinpai (1)
 • pinpai (1)
 • pinpai (2)
 • kehu (2)
 • kehu (3)
 • kehu (3)
 • kehu (1)
 • kehu (1)
 • kehu (2)
 • wuliu (4)
 • wuliu (5)
 • wuliu (6)
 • wuliu (1)
 • wuliu (2)
 • wuliu (3)
 • logo (1)
 • logo (1)
 • logo (2)
 • logo (2)
 • logo-3
 • logo (3)