DETALI I SHËRBIMIT

Etiketat e SHËRBIMIT

Promovimi i markës

Më 19 maj 2017 u lançua zyrtarisht platforma dixhitale “SUMEC TOUCH WORLD”.Që nga themelimi, platforma është bërë një platformë publicitare me shumë matricë përmes llogarisë zyrtare WeChat, aplikacionit, llogarisë video, faqes zyrtare të PC-së, llogarisë TikTok dhe faqes zyrtare të WeChat celular, me promovim gjithëpërfshirës dhe aftësi funksionimi, si marketingu i transmetimit të drejtpërdrejtë dhe reklamat e hapura offline .Platforma online ka grumbulluar më shumë se 300,000 tifozë të saktë industrialë dhe ka më shumë se 900 anëtarë të ekipit profesionistë offline përgjegjës për promovimin e biznesit përmes ekspozitave, shoqatave të industrisë, vizitave, etj., në mënyrë që të njihen nevojat e përdoruesve, të ndihmojnë ndërmarrjet e huaja për të shfrytëzuar Tregu kinez dhe lehtësoni promovimin e markës dhe marketingun e produkteve!

MF80]EVT2_PP1YZ~RBFO2NE

Salla e ekspozitës së pajisjeve

hgfdhft

Ekspozita online dhe offline

hgfdttyhr

Llogaria zyrtare e WeChat

hfgdyyhrt

Llogaria video

jhgfuytt

Vetë-Media

hgfdttyr

Lajme

2

Transmetim direkt

bvcxfhgd

TIK Tok


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

    Kategoritë e produkteve