DETAIL LAYANAN

TAG PELAYANAN

Parabot diimpor ka Cina

Saatos langkung ti 40 taun pamekaran, perusahaan kami parantos janten panyayogikeun jasa ranté suplai pikeun impor sareng ékspor produk mékanis sareng listrik di Cina.Kami parantos ngenalkeun alat luar negeri anu canggih ka ampir 20,000 pembeli alat di China, ngabantosan langkung ti 5,000 supplier alat luar negeri anu terkenal pikeun ngembangkeun pasar Cina, sareng ningkatkeun kasadaran sareng reputasi merek di pasar Cina.

22

Ngamajukeun bubuka parabot luar negeri kana Cina ngaliwatan informasi cocog dina aula paméran online

Pausahaan urang geus tukang ngaput-dijieun nu "SUMEC Touch Dunya" aula paméran parabot keur suppliers parabot, nyadiakeun release produk bébas, paparan brand, bursa informasi, akuisisi customer akurat tur jasa lianna pikeun merek.Platform ieu parantos janten platform tampilan online anu unggul sareng terkenal di China pikeun alat-alat impor.

11

Tim offline profésional sareng efisien nyayogikeun jasa ngenalkeun peralatan prosés pinuh

Perusahaan kami keukeuh nyiptakeun nilai profésional kalayan kamampuan jasa anu komprehensif sareng gaduh tim langkung ti 900 karyawan kalayan pangaweruh profésional anu beunghar sareng pangalaman industri.Kalayan konsultasi bisnis anu kuat sareng kamampuan desain proyék, kami tiasa nyayogikeun prosés pinuh, solusi bisnis hiji-eureun pikeun konsumén di bumi sareng di luar negeri.Dinten ayeuna, kami parantos ngembangkeun kamampuan operasi komprehensif kalayan panghasilan operasi langkung ti 100 milyar yuan sareng total nilai impor sareng ékspor langkung ti 10 milyar dolar AS, anu parantos diakui sacara unanimously sareng dipuji ku pasar.

● Rengking kahiji dina jumlah pakakas mékanis jeung listrik diimpor di wewengkon Nanjing Adat istiadat Cina pikeun 15 taun padeukeut.
● Diantara Top 100 Cina Adat istiadat Impor jeung Ékspor Usaha pikeun 9 taun padeukeut
● Skala impor mesin tékstil, alat-alat industri lampu sarta alat-alat machining rengking diantara lima luhur di Cina sapanjang taun, diantara nu tina mesin tékstil geus rengking kahiji pikeun 15 taun padeukeut.

hfgd1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami