Historia e Zhvillimit

 • 1
  2021
  Në prill, kapitali i regjistruar i Kompanisë u rrit në 460 milionë RMB;
  Në maj, Kompania u zgjodh si një nga grupet e para të ndërmarrjeve kombëtare të inovacionit dhe demonstrimit të aplikacioneve të zinxhirit të furnizimit, gjë që e bën kompaninë të ecë më tej drejt pozicionimit strategjik të ofruesit të shërbimit ndërkombëtar të integrimit të zinxhirit të furnizimit;
  Në gusht, sasia e emetimit të pllakës elektromekanike në atë vit kishte tejkaluar 4.7 miliardë dollarë, tërësisht më e lartë se ajo e të gjithë vitit 2020.
 • 2
  2020
  Në shkurt, Vietnam Yongxin Co., Ltd., një degë e Kompanisë në pronësi të plotë jashtë shtetit, u inkorporua në Ho Chi Minh City, Vietnam, me një kapital të regjistruar prej 1 milion USD;
  Në qershor, ajo ishte një kandidate e ndërmarrjes kryesore të Projektit "Njëqind mijë-dhjetë mijë" të ekonomisë së internetit Jiangsu.
  Në korrik, kompania u rendit e para në vlerën totale të importit dhe e nënta në vlerën totale të eksportit në Nanjing në gjysmën e parë të 2020 sipas statistikave të Doganës Jinling.
  Ajo u rendit e para në 2020 Lista e 10 Ndërmarrjeve kryesore të Tregtisë së Jashtme në Nanjing dhe iu dha titulli "Kolektivi i Avancuar 2020 i Zhvillimit me cilësi të lartë në rrethin Xuanwu".
 • 3
  2019
  Në prill, Kompania u rendit e 60-ta në mesin e 100 sipërmarrjeve kryesore të importit kombëtar.
  Në dhjetor, shuma emetuese e importit elektromekanik arriti në një nivel të ri prej 4 miliardë dollarësh.
  Ajo u rendit e 8-ta në listën e 100 ndërmarrjeve më të mira të Nanjing dhe vendi i 5-të në listën e 100 ndërmarrjeve më të mira të shërbimit të Nanjing.
 • 4
  2018
  Në korrik, Kompania investoi dhe themeloi Singapore Yongxin Co., Ltd. në Singapor.
  Në tetor, ajo ishte një finaliste në ndërmarrjen kombëtare të inovacionit dhe demonstrimit të aplikacioneve të zinxhirit të furnizimit, dhe më pas hyri në një udhëtim të ri në përmirësimin strategjik dhe inovacionin e modeleve.
 • rreth-2
  2017
  Në maj, platforma e funksionimit të internetit “SUMEC TOUCH WORLD” hyri zyrtarisht në shërbim për të udhëhequr transformimin dixhital të “importit të pajisjeve + Internet”.
  Më 31 korrik, kompania mëmë SUMEC Corporation Limited hyri me sukses në tregun e kapitalit dhe u rikthye në Bursën e Shangait me kodin e aksioneve: 600710.
 • 6
  2016
  Në nëntor, një kompani Dubai e quajtur SUMEC INTERNATIONAL DMCC u inkorporua.
 • 7
  2015
  Në mars, vlera totale e eksportit dhe vlera totale e importit të Kompanisë u renditën në vendin e 22-të dhe të 54-të midis 100 ndërmarrjeve kryesore kineze të importit dhe eksportit.
 • 8
  2014
  Në qershor, Kompania investoi dhe themeloi SUMEC Chengdu International Trading Co., Ltd.;
  Në korrik, Kompania investoi dhe themeloi SUMEC Guangdong International Trading Co., Ltd.;
  Në vitin 2014, vlera totale e importit dhe eksportit të kompanisë së pari tejkaloi 3 miliardë dollarë dhe vëllimi i saj i eksportit të çelikut u rendit i pari në mesin e kompanive kombëtare të prodhimit joçeliku.
 • jghfkljh
  2013
  Në qershor, Kompania u riemërua SUMEC International Technology Co., Ltd.;
  Në vitin 2013, Kompania u rendit e 126-ta në mesin e 200 sipërmarrjeve kryesore të importit në Kinë;shuma totale akumuluese e parave për të fituar ofertën ishte 1.86 miliardë dollarë, duke u renditur e para në mesin e agjencive kombëtare të ftesës për oferta.
 • 9
  2012
  Në shkurt, u themelua Fujian SUMEC Machinery & Electric Co., Ltd.;
  Në qershor, u themelua Pekin SUMEC North International Trading Co., Ltd.;
  Në vitin 2012, të ardhurat kryesore nga biznesi i Kompanisë fillimisht tejkaluan një nivel të ri prej 30 miliardë RMB, duke u renditur në vendin e 128 midis 200 ndërmarrjeve kryesore të importit kinez.
 • 10
  2011
  Në janar, Kompania investoi dhe themeloi SUMEC Tianjin International Trading Co., Ltd.;
  Në gusht, të ardhurat kryesore nga biznesi i Kompanisë fillimisht tejkaluan një pikë historike prej 20 miliardë RMB.
  Në vitin 2011, Kompania u rendit e 55-ta në mesin e 200 sipërmarrjeve kryesore të importit kombëtar.
 • 11
  2010
  Në korrik, të ardhurat kryesore të biznesit të Kompanisë fillimisht tejkaluan 10 miliardë RMB.
  Në vitin 2010, Kompania u rendit e 91-ta në mesin e 200 sipërmarrjeve më të mira kombëtare të importit, dhe së pari u rendit në mesin e 100 kompanive më të mira.
 • 12
  2009
  Në korrik, Kompania investoi dhe themeloi Yongcheng Trade Co., Ltd. në Hong Kong.
 • 13
  2007
  Në janar, Kompania investoi dhe themeloi SUMEC Shanghai International Trading Co., Ltd. në Shanghai.
 • 14
  2005
  Kompania renditet fillimisht NR.1 në vlerën totale të importit në Distriktin Doganor Nanjing.
 • 15
  1999
  Në mars, ristrukturimi i kompanisë përfundoi dhe SUMEC Jiangsu International Trading Co., Ltd. u themelua zyrtarisht.
 • 16
  1994
  Në dhjetor, u themelua Dega e Importit të Pajisjeve Mekanike Zhongshe Jiangsu, një paraardhës i kompanisë.