Help Overseas Enterprises to Exploit Chinese Market

Make brand promotion and product marketing easier

 • 86

  40vjet

  Më shumë se 40 vjet përvojë në industri
 • 20

  600bn

  Të ardhurat akumuluese të biznesit kryesor më shumë se 600 miliardë RMB
 • 1200

  2000i ri

  Më shumë se 2000 klientë të rinj kinezë çdo vit
vite

Renditur ndër 100 kompanitë më të mira kineze në import dhe eksport doganor për 9 vite radhazi

vite

Importi i pajisjeve elektromekanike renditet i pari në Qarkun Doganor Nanjing për 15 vjet rresht

BN

Vlera totale akumuluese e importit dhe eksportit më shumë se 40 miliardë dollarë

+
Me shume se

Më shumë se 20000 klientë kinezë në total