Rreth Nesh

Rreth kompanisë mëmë

SUMEC Corporation Limited (SUMEC), themeluar në 1978.

hfgd (1)

Me reformën dhe hapjen e Kinës, procesin e integrimit ekonomik global dhe 40 vjet zhvillim, SUMEC është bërë një grup modern shërbimesh prodhuese i fokusuar në funksionimin e zinxhirit të furnizimit, konsumin e madh dhe prodhimin e avancuar, mbrojtjen ekologjike dhe mjedisore dhe energjinë e pastër dhe të angazhuar në kultivimin e kujdesit shëndetësor dhe industrive dixhitale.

SUMEC u rendit zyrtarisht (Stock Code: 600710) në 2017 dhe realizoi një të ardhur nga operacioni mbi 108.4 miliardë RMB dhe një vlerë totale importi dhe eksporti prej mbi 9.7 miliardë dollarë në 2022.

Profili i kompanisë

E themeluar në mars 1999, SUMEC International Technology Co., Ltd., një ndërmarrje kryesore e SUMEC Corporation Limited, është e angazhuar kryesisht në shërbimet e funksionimit të zinxhirit të furnizimit si importi i pajisjeve elektromekanike dhe tregtimi i mallrave me shumicë vendase dhe të huaja, dhe tani ka formuar një gjithëpërfshirës aftësia e funksionimit me një të ardhur operimi prej më shumë se 100 miliardë RMB dhe një vlerë totale importi dhe eksporti prej më shumë se 9 miliardë dollarë, e cila njihet njëzëri dhe vlerësohet gjerësisht nga tregu.

Si një nga grupet e para të ndërmarrjeve kombëtare të inovacionit dhe demonstrimit të aplikacioneve të zinxhirit të furnizimit, Kompanisë i janë dhënë në mënyrë të njëpasnjëshme titujt e Kolektivit të Avancuar të Ndërmarrjeve Qendrore, njësive të Qytetëruara në Provincën Jiangsu, Çmimi i Punës së Ditës së Majit në Provincën Jiangsu, etj.
Me një kapital të regjistruar prej 640 milionë RMB, Kompania, me seli në Nanjing, Jiangsu, ka krijuar më shumë se 20 filiale në pronësi dhe zotërim të plotë në Dubai, Vietnam, Singapor, Hong Kong, Pekin, Shanghai, Tianjin, Guangzhou, Shenzhen, Chengdu, Chongqing, Xiamen, Haikou, Zhenjiang, Wuxi, etj., dhe themeloi degë në Rizhao, Qingdao, Tangshan, Handan, Changzhou, Ningbo, Foshan, Nanning, etj.

hfgd (2)

Çfarë Kemi Bërë

Pajisje Elektromekanike

Kompania ka qenë e përkushtuar t'u ofrojë klientëve zgjidhje të gjithë procesit dhe zinxhirit të furnizimit nga fundi në fund në furnizimin e pajisjeve, ofertën ndërkombëtare, agjentin e procedurës së uljes së licencës dhe taksave ose përjashtimit, agjentin e importit, zhdoganimin, inspektimin e mallrave, transportin, sigurimin etj.në segmente të tregut si tekstile, industria e lehtë, përpunimi, elektronika, metalurgjia, PV, prodhimi i letrës, përpunimi i ushqimit, përpunimi i materialeve të ndërtimit, makineritë inxhinierike dhe pajisjet mjekësore.

Duke u renditur ndër 100 më të mirët në listën e shkallës së importit të ndërmarrjeve vendase në Kinë për shumë vite, Kompania është bërë agjenti kryesor i tregtimit të pajisjeve elektromekanike në industri.

hjgfdyhyt

jfghuty

Mall me shumicë
E mbështetur nga aftësitë e saj profesionale udhëheqëse në industri, ekipet efikase dhe rrjeti global i operimit, Kompania është pozicionuar si një integrues i shërbimit të zinxhirit të furnizimit dhe operator i integruar për të integruar plotësisht burimet e mallrave në rrjedhën e sipërme, burimet e klientëve në rrjedhën e poshtme dhe aftësitë e shërbimit të biznesit.
Kompania ka arritur një operim vjetor prej më shumë se 40 milionë tonë në mallra të tilla si çeliku, qymyri, minerali i hekurit, minerali i manganit, minerali i kromit, asfalti, druri dhe lëndët e para tekstile.

Kultura jonë

Që nga themelimi i saj në 1999, SUMEC International Technology Co., Ltd. tani ka më shumë se 900 anëtarë të ekipit profesional dhe ka realizuar një të ardhur kryesore biznesi prej mbi 108.4 miliardë RMB, një vlerë totale importi dhe eksporti prej mbi 9.7 miliardë dollarë në 2022. Vlera totale e importit dhe eksportit të saj është renditur e para në provincën Jiangsu dhe në rrethin doganor të Nanjing për 15 vjet rresht, dhe është renditur ndër 100 kompanitë më të mira kineze në import dhe eksport për 9 vjet rresht.Shkalla e madhe e ndërmarrjes së sotme është e lidhur ngushtë me kulturën tonë të korporatës:

asdzxc1

Vizioni

Duke u bërë një kompani ndërkombëtare e klasit të parë e besuar nga të gjithë palët e interesuara

Përpjekja e pandërprerë për t'u siguruar punonjësve një punë të denjë dhe një jetë të lumtur

Qëllimet Humaniste

Për të ndërtuar një komunitet interesash të përbashkëta, kauze dhe të ardhmeje

Shpirti i Korporatës

Integritet, Bashkëpunim, Inovacion, Progres

Koncepte unike kulturore

Qëllimet e qarta na mbajnë përpara

Ne kurrë nuk do të heqim dorë nga shërbimet e personalizuara

Punonjësit kryejnë detyrat e kompanisë dhe kompania kujdeset për punonjësit

Besimi do të thotë përgjegjësi që duhet marrë përsipër

Të jesh profesionist, i fokusuar, i përkushtuar dhe i sinqertë

Të përmirësojmë veten dhe të qëndrojmë mirënjohës

Misioni

Të jesh lider i industrisë moderne të shërbimeve

Të jemi shtytës për zhvillimin e ekonomisë reale

Objektivat e Biznesit

Për të ofruar shërbime me vlerë të shtuar për klientët

Për të ndërtuar platforma zhvillimi për punonjësit

Për të gjeneruar më shumë pasuri për të gjithë aksionarët

Për të marrë më shumë përgjegjësi për shoqërinë

Vlerat thelbësore

Klienti së pari, i bazuar në integritet, ndjekja e inovacionit dhe rritje e qëndrueshme

Filozofitë e operimit dhe menaxhimit

Zhvillimi: Zhvillim më i mirë dhe me cilësi të lartë

Talenti: Ndihmoni punonjësit të rriten dhe të kenë sukses

Punë e vështirë: Vendosja e punëtorëve të zellshëm në radhë të parë, të orientuar drejt performancës

Marka: Cilësia është jetike;marka është e ardhmja

Pajtueshmëria: Pajtueshmëria krijon vlerë dhe është detyrë e të gjithëve

Siguria: Është gjithmonë e mençur të luash i sigurt

ghfd (3)

ghfd (2)

ghfd (4)

ghfd (5)

ghfd (1)

ghfd (8)

ghfd (6)