DETAIL LAYANAN

LAYANAN TAGS

Promosi saluran omni ing internet Cina

Sumber Media Anyar

Promosi multi-terminal, multi-saluran lan jaringan kabeh: SUMEC TOUCH WORLD gumantung marang publisitas media anyar liwat macem-macem saluran kayata akun resmi WeChat, saluran WeChat, TikTok lan TouTiao, lan distribusi konten ing macem-macem formulir kalebu teks, gambar lan video, kang wis cumulatively kepincut lan wis ngiring dening 300,000+ pembuangan lan pangguna sing melu ing industri nglibatno macem-macem lapangan Manufaktur kayata mesin, tekstil, industri cahya, elektronik, metalurgi, bahan bangunan, perawatan medical lan energi anyar.SUMEC TOUCH WORLD wis nglayani 20.000+ perusahaan China, nglayani 10.000+ perusahaan anyar saben taun, lan mlebu kontrak karo 2.000+ perusahaan anyar kanthi tingkat sing terus berkembang.Basis pangguna sing kuat nyedhiyakake layanan pemasaran akurat sing efisien lan efektif kanggo para pemasok peralatan!

1

TikTok

1

Akun Video

1

Akun Resmi WeChat

1

Dhewe-Media

Sumber Daya Media Tradisional

Kanthi komunikasi lan kerjasama jangka panjang sing jero karo macem-macem media lan media industri sing komprehensif, SUMEC TOUCH WORLD nduwe pirang-pirang media industri sing dipisahake vertikal kayata fuz.com.cn, mw1950.com, ccfei.com, imengshan.com. cn, nongjx.com, huajx.com lan zgbl.cc, uga sumber media saka macem-macem portal warta lengkap kalebu IFENG.COM, NetEase News, Sohu News lan Sina News.Kanthi paparan media multi-saluran saka antena sing amba lan permukaan radiasi sing akeh, kita mbantu para pemasok peralatan supaya cepet mlebu pasar China, nambah kesadaran lan reputasi merek, lan ningkatake penjualan produk!
10


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita