paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane
  • 1

    【Nonton Ekspo karo Dada】 Layanan perdagangan sing macem-macem ngidini mode pameran sing luwih apik!

    Wiwit taun 2018, Pameran Impor Internasional China ("CIIE" cendhak) wis dadi jendela penting kanggo nyekseni ekspansi pambukaan negara kita, lan taun iki bakal ngrampungake CIIE kaping lima sing penting banget.Minangka salah sawijining peserta pameran, WIN FAITH TRADING LIMITED (sabanjuré r...
    maca liyane
  • 1

    【Ningkatake CIIE lan nampilake pesona】 Debut barisan pameran sing "luwih dhuwur"!

    Pameran Impor Internasional China kaping 5 saya suwe saya cedhak.Ing Expo iki, platform "SUMEC TOUCH WORLD" bakal gabung karo luwih saka 30 merek peralatan elektromekanik kelas donya lan meh 20 peralatan sing diimpor kanggo ditampilake ing area peralatan teknis, lan bakal ...
    maca liyane
  • pameran debuts2

    【Ningkatake CIIE lan nampilake pesona】 Debut barisan pameran sing "luwih dhuwur"!

    Pameran Impor Internasional China kaping 5 saya suwe saya cedhak.Ing Expo iki, platform "SUMEC TOUCH WORLD" bakal gabung karo luwih saka 30 merek peralatan elektromekanik kelas donya lan meh 20 peralatan sing diimpor kanggo ditampilake ing area peralatan teknis, lan bakal ...
    maca liyane

Profil Perusahaan

SUMEC International Technology Co., Ltd. minangka perusahaan backbone inti saka SUMEC Corporation Limited (Kode Saham: 600710), anggota saka perusahaan Top Fortune 500 - China National Machinery Industry Corporation, lan saiki wis dadi panyedhiya layanan impor peralatan elektromekanik paling gedhe ing China. karo meh 40 taun pembangunan.

  • bab1

Mbantu Perusahaan Luar Negeri kanggo Eksploitasi Pasar Cina

Nggawe promosi merek lan pemasaran produk luwih gampang

LAYANAN

Kita wis nindakake proyek

Priksa proyek kita

Integrasi sumber daya

Supplier peralatan

Supplier peralatan

Mbantu luwih saka 5,000 perusahaan jaban rangkah kanggo nggedhekake pasar Cina.

Pembeli peralatan

Pembeli peralatan

Nyedhiyani layanan perdagangan kanggo luwih saka 20000 perusahaan Cina.

Lembaga keuangan

Lembaga keuangan

Mbantu perusahaan kanggo ngatasi masalah pendanaan kanthi kerjasama karo lembaga keuangan ing njero lan luar negeri.

Logistik / bea cukai

Logistik / bea cukai

Sumber daya logistik inti sing akeh, lan reresik pabean sing profesional, cepet lan efisien.

Mitra Koperasi

  • pitik (3)
  • pitik (4)
  • pitik (5)
  • pitik (1)
  • pitik (1)
  • pitik (2)
  • kehu (2)
  • kehu (3)
  • kehu (3)
  • kehu (1)
  • kehu (1)
  • kehu (2)
  • wuluh (4)
  • wuluh (5)
  • wuluh (6)
  • wuluh (1)
  • wuluh (2)
  • wuluh (3)
  • logo (1)
  • logo (1)
  • logo (2)
  • logo (2)
  • logo-3
  • logo (3)