paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane
  • Pangembangan1

    Nanggapi Perjalanan Anyar sawise Pembangunan 5 Taun

    Ing 2017, platform kita - "SUMEC TOUCH WORLD" - diadegake;ing 2022, kita terus saya kuwat.Limang taun minangka pungkasan saka tataran lan titik wiwitan masa depan.Matur nuwun kanggo dorongan lan dhukungan sing terus-terusan.Dina iki, ayo dideleng babagan pangembangan limang taun ...
    maca liyane
  • Layanan tanpa kuwatir kanggo remote 1

    Layanan tanpa kuwatir kanggo pelanggan jarak jauh!

    Taun iki, perusahaan ing Sichuan ngrampungake penawaran proyek pengadaan sawetara peralatan canggih manca liwat SUMEC International Technology Trading Co., Ltd. (sabanjuré diarani SUMEC).Apa sebabe dheweke milih kerja sama karo SUMEC ing Nanjing sing '...
    maca liyane
  • 23

    Walikota Nanjing Xia Xinmin nyelidiki SUMEC

    Kanggo ngleksanakake semangat Kongres Nasional Partai Komunis China kaping 20 lan kanthi lengkap ngleksanakake pengaturan Konferensi Kerja Ekonomi Pusat lan rapat paripurna panitia partai provinsi lan kotamadya, ing wayah sore tanggal 20 Desember, Xia Xinmin ,...
    maca liyane

Profil Perusahaan

SUMEC International Technology Co., Ltd. minangka perusahaan tulang punggung inti saka SUMEC Corporation Limited (Kode Saham: 600710), anggota saka perusahaan Top Fortune 500 - China National Machinery Industry Corporation, lan saiki wis dadi panyedhiya layanan impor peralatan elektromekanik paling gedhe ing China. karo meh 40 taun pembangunan.

  • bab1

Mbantu Perusahaan Luar Negeri kanggo Eksploitasi Pasar Cina

Nggawe promosi merek lan pemasaran produk luwih gampang

LAYANAN

Kita wis nindakake proyek

Priksa proyek kita

Integrasi sumber daya

Supplier peralatan

Supplier peralatan

Mbantu luwih saka 5,000 perusahaan jaban rangkah kanggo nggedhekake pasar Cina.

Pembeli peralatan

Pembeli peralatan

Nyedhiyani layanan perdagangan kanggo luwih saka 20000 perusahaan Cina.

Lembaga keuangan

Lembaga keuangan

Mbantu perusahaan kanggo ngatasi masalah pendanaan kanthi kerjasama karo lembaga keuangan ing njero lan luar negeri.

Logistik / bea cukai

Logistik / bea cukai

Sumber daya logistik inti sing akeh, lan reresik pabean sing profesional, cepet lan efisien.

Mitra Koperasi

  • pitik (3)
  • pitik (4)
  • pitik (5)
  • pitik (1)
  • pitik (1)
  • pitik (2)
  • kehu (2)
  • kehu (3)
  • kehu (3)
  • kehu (1)
  • kehu (1)
  • kehu (2)
  • wuluh (4)
  • wuluh (5)
  • wuluh (6)
  • wuluh (1)
  • wuluh (2)
  • wuluh (3)
  • logo (1)
  • logo (1)
  • logo (2)
  • logo (2)
  • logo-3
  • logo (3)