Sajarah Pangembangan

  • 1
    2021
    Ing wulan April, ibukutha kadhaptar Perusahaan tambah dadi RMB 460 yuta;
    Ing wulan Mei, Perusahaan kasebut dipilih minangka salah sawijining kumpulan pertama inovasi rantai pasokan nasional lan perusahaan demonstrasi aplikasi, sing ndadekake Perusahaan luwih maju menyang posisi strategis panyedhiya layanan integrasi rantai pasokan internasional;
    Ing wulan Agustus, jumlah plat elektromekanik sing nerbitake ing taun kasebut wis ngluwihi USD 4.7 milyar, kanthi lengkap luwih dhuwur tinimbang taun 2020.
  • 2
    2020
    Ing sasi Februari, Vietnam Yongxin Co., Ltd., anak perusahaan sing diduweni kabeh ing jaban rangkah, digabungake ing Kutha Ho Chi Minh, Vietnam, kanthi modal kadhaptar USD 1 yuta;
    Ing wulan Juni, dheweke dadi calon perusahaan utama Jiangsu Internet Economy "Atus-Ewu-Sepuluh Ewu" Proyek.
    Ing Juli, Perusahaan rangking pisanan ing total nilai impor lan nomer sanga ing total nilai ekspor ing Nanjing ing separo pisanan 2020 miturut statistik Jinling Customs.
    Iki rangking pisanan ing 2020 Dhaptar 10 Perusahaan Perdagangan Luar Negeri ing Nanjing, lan dianugerahi gelar "2020 Kolektif Pembangunan Berkualitas Tinggi ing Distrik Xuanwu".
  • 3
    2019
    Ing wulan April, Perusahaan peringkat 60th ing antarane 100 perusahaan impor nasional.
    Ing Desember, jumlah nerbitake impor elektromekanik tekan tingkat anyar USD 4 milyar.
    Iku peringkat 8 ing Dhaptar Nanjing Top 100 Enterprises lan 5th Panggonan ing Nanjing Top 100 Service Enterprises.
  • 4
    2018
    Ing wulan Juli, Perusahaan nandur modal lan ngadegake Singapore Yongxin Co., Ltd. ing Singapura.
    Ing wulan Oktober, dheweke dadi finalis ing inovasi rantai pasokan nasional lan perusahaan demonstrasi aplikasi, lan banjur mlebu lelungan anyar ing nganyarke strategis lan inovasi model.
  • bab-2
    2017
    Ing wulan Mei, platform operasi Internet "SUMEC TOUCH WORLD" resmi dadi layanan kanggo mimpin transformasi digital "impor peralatan + Internet".
    Tanggal 31 Juli, perusahaan induk SUMEC Corporation Limited kasil mlebu pasar modal, lan dibalekake ing Bursa Saham Shanghai kanthi Kode Saham: 600710.
  • 6
    2016
    Ing wulan November, perusahaan Dubai sing diarani SUMEC INTERNATIONAL DMCC digabungake.
  • 7
    2015
    Ing wulan Maret, total nilai ekspor lan total impor Perusahaan peringkat 22 lan 54 ing antarane 100 perusahaan impor lan ekspor perdagangan umum China.
  • 8
    2014
    Ing wulan Juni, Perusahaan nandur modal lan ngadegake SUMEC Chengdu International Trading Co., Ltd.;
    Ing Juli, Perusahaan nandur modal lan ngadegake SUMEC Guangdong International Trading Co., Ltd.;
    Ing 2014, total nilai impor lan ekspor Perusahaan pisanan ngluwihi USD 3 milyar, lan volume ekspor baja peringkat pisanan ing antarane perusahaan produksi non-baja nasional.
  • jghfkljh
    2013
    Ing wulan Juni, Perusahaan iki dijenengi SUMEC International Technology Co., Ltd.;
    Ing 2013, Perusahaan peringkat 126th antarane ndhuwur 200 Enterprises impor ing China;jumlah total akumulatif dhuwit kanggo menang bid punika USD 1,86 milyar, supaya rangking pisanan antarane agensi undhangan bid nasional.
  • 9
    2012
    Ing Februari, Fujian SUMEC Machinery & Electric Co., Ltd. didegaké;
    Ing wulan Juni, Beijing SUMEC North International Trading Co., Ltd. didegaké;
    Ing 2012, income bisnis utama Company pisanan ngluwihi tingkat anyar RMB 30 milyar, peringkat 128th antarane ndhuwur 200 Enterprises ngimpor Cina.
  • 10
    2011
    Ing Januari, Perusahaan nandur modal lan diadegaké SUMEC Tianjin International Trading Co., Ltd.;
    Ing wulan Agustus, penghasilan bisnis utama Perusahaan luwih dhisik ngluwihi landmark RMB 20 milyar.
    Ing 2011, Perusahaan peringkat 55th antarane ndhuwur 200 perusahaan impor nasional.
  • 11
    2010
    Ing wulan Juli, penghasilan bisnis utama Perusahaan pisanan ngluwihi RMB 10 milyar.
    Ing 2010, Perusahaan peringkat 91st antarane ndhuwur 200 Enterprises impor nasional, lan pisanan ditingkat antarane ndhuwur 100 perusahaan.
  • 12
    2009
    Ing wulan Juli, Perusahaan nandur modal lan ngadegake Yongcheng Trade Co., Ltd. ing Hong Kong.
  • 13
    2007
    Ing wulan Januari, Perusahaan nandur modal lan ngadegake SUMEC Shanghai International Trading Co., Ltd. ing Shanghai.
  • 14
    2005
    Perusahaan pisanan peringkat NO.1 ing total nilai impor ing Nanjing Customs District.
  • 15
    1999
    Ing wulan Maret, restrukturisasi perusahaan rampung, lan SUMEC Jiangsu International Trading Co., Ltd. resmi didegake.
  • 16
    1994
    Ing Desember, Zhongshe Jiangsu Mechanical Equipment Import Branch, sawijining pendahulu Perusahaan, didegake.