DETAIL LAYANAN

LAYANAN TAGS

Layanan Perdagangan

Kanggo luwih saka 40 taun, Perusahaan wis setya nyedhiyakake kabeh proses lan layanan perdagangan pungkasan ing pasokan peralatan, penawaran internasional, layanan finansial, lisensi lan pengurangan pajak utawa agen prosedur pengecualian, agen impor, bea cukai, pengawasan komoditas, transportasi, insurance, etc kanggo panuku peralatan Cina.Saiki, Perusahaan wis nyedhiyakake layanan kanggo luwih saka 20.000 perusahaan Cina kanthi total akumulatif, lan luwih saka 10.000 perusahaan target anyar lan luwih saka 2.000 perusahaan sing dikontrak anyar terus berkembang saben taun.Sistem layanan lengkap lan sumber daya pelanggan sing sugih mbantu manufaktur jaban rangkah entuk pelanggan kanthi biaya sing murah lan nggawa pelanggan pengalaman siji-mandeg layanan dagang.

gdfs

1. Penawaran Domestik lan Internasional
Perusahaan kita duwe tim profesional antar disiplin kanthi pengalaman penawaran lan manajemen sing sugih.Saben taun kita ngirim akeh layanan agensi penawaran domestik lan internasional.Layanan profesional lan standar wis entuk kapercayan lan pujian saka mitra kita uga kabeh sektor masyarakat.Nganti saiki, jumlah sing menang bid akumulatif wis tekan 17 milyar dolar AS, lan ora ana keluhan utawa pitakon sajrone 17 taun berturut-turut.

2. Introduksi peralatan menyang China
Sawise luwih saka 20 taun pembangunan, perusahaan kita wis berkembang dadi panyedhiya layanan chain sumber anjog kanggo impor lan ekspor produk mechanical lan electrical ing China.Kita wis ngenalaken peralatan majeng jaban rangkah kanggo saklawasé 20.000 panuku peralatan ing China, mbantu luwih saka 2.000 kondhang supplier peralatan jaban rangkah kanggo berkembang pasar Cina, lan nambah kesadaran merek lan reputasi ing pasar Cina.

hgfdttyr

hgfdttyr

3. Agen langsung sade merek
Perusahaan kita wis melu banget ing bidang layanan ngimpor peralatan mekanik lan listrik sajrone pirang-pirang taun, lan wis nglumpukake pengalaman industri sing sugih lan akeh sumber daya pelanggan sing berorientasi produksi.Liwat adol agensi peralatan lan solusi teknologi canggih manca, kita bisa mbantu industri sing gegandhengan ing China kanggo entuk pembangunan sing berkualitas.

4. Logistik Domestik lan Internasional
Perusahaan kita duwe klompok sumber logistik inti kayata pelabuhan, gudang, transportasi lan deklarasi bea cukai kanthi kualifikasi sing apik, reputasi sing dipercaya lan manajemen standar, lan wis ngembangake kemampuan kontrol lan manajemen logistik sing trep lan efisien.Liwat perbandingan rega visual online ing platform logistik "SUMEC Touch World", kita bisa nulung panyedhiya logistik lan pemasok, lan perusahaan liyane, kanggo cocog lan ndhukung layanan kapasitas logistik, kanthi efektif ngirit biaya logistik lan njamin operasi proyek sing efektif.

hgfdttyr

hgfdttyr

5. Layanan konsultasi keuangan
Kanthi taun reputasi apik konsisten, kinerja bisnis banget lan wutah kuwat, perusahaan kita wis kawangun hubungan koperasi strategis karo luwih saka 30 bank ing ngarep lan luar negeri.Garis kredit lengkap kita ngluwihi 40 milyar yuan, mbantu ngatasi masalah finansial ing hulu lan hilir rantai pasokan, lan njamin keamanan finansial para panuku lan adol ing proses transaksi peralatan mekanik lan listrik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk