DETAIL LAYANAN

LAYANAN TAGS

Promosi Merek Promosi pameran Offline lan Jelajahi Kesempatan Layanan Dagang

Enrich Modul Informasi Pameran lan Nggawe Kluster Informasi Industri

SUMEC TOUCH WORLD nggabungake sumber daya pameran lan tren paling anyar saka industri penting domestik lan luar negeri, lan ngumpulake lan nganyari warta lan informasi pameran penting ing platform omni-saluran, kalebu situs web resmi, akun resmi WeChat, Saluran WeChat lan TikTok, kanggo nawakake layanan konsultasi pameran, layanan agensi pameran lan layanan promosi pameran kanthi cara sing mbukak.Salajengipun, nyedhiyakake informasi sing luwih lengkap babagan pameran industri kanggo para pemasok lan para panuku domestik lan luar negeri sing kasengsem kanthi cara browsing sing trep, kemampuan layanan sing kuat lan informasi lan warta paling anyar.

17

18

Delve Informasi Industri Pameran lan Jelajahi Kesempatan Layanan Dagang

Liwat kerjasama ekstensif lan jero karo perusahaan pameran domestik lan jaban rangkah kanthi aktif, SUMEC International Technology Co., Ltd. ngidini muter lengkap kanggo keuntungan perusahaan pameran ing rantai industri manufaktur, rantai pasokan, pasar industri pameran lan sumber daya uga Kauntungan kuat SUMEC dhewe babagan kemampuan layanan dagang offline.Kanthi nglengkapi kaluwihan saben liyane lan nggabungake ing tingkat jero, SUMEC nylidiki informasi industri ing pameran bebarengan karo perusahaan kasebut, njelajah kesempatan layanan dagang anyar, lan narik luwih akeh pemasok lan pembeli domestik kanggo melu lan ngunjungi pameran, supaya bisa nyedhiyakake para adol lan para panuku kanthi solusi komersial siji-mandeg sing terintegrasi karo "sumber daya, konsultasi bisnis, dhukungan finansial lan layanan logistik".

13

14


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita