DETAIL LAYANAN

LAYANAN TAGS

Promosi merek

Tanggal 19 Mei 2017, platform digital "SUMEC TOUCH WORLD" resmi diluncurake.Wiwit didegake, platform kasebut wis dadi platform publisitas multi-matriks liwat Akun Resmi WeChat, applet, akun video, situs web resmi PC, akun TikTok lan situs web resmi WeChat seluler, kanthi kemampuan promosi lan operasi sing komprehensif kayata marketing streaming langsung lan iklan mbukak offline. .Platform online wis nglumpukake luwih saka 300.000 penggemar akurat industri, lan ana luwih saka 900 anggota tim profesional offline sing tanggung jawab kanggo promosi bisnis liwat pameran, asosiasi industri, kunjungan, lan liya-liyane, supaya ngerti kabutuhan pangguna, mbantu perusahaan luar negeri kanggo eksploitasi. Pasar Cina, lan nggawe promosi merek lan marketing produk luwih gampang!

MF80]EVT2_PP1YZ~RBFO2NE

Aula Pameran Peralatan

hgfdhft

Pameran Online lan Offline

hgfdttyhr

Akun Resmi WeChat

hfgdyyhrt

Akun Video

jhgfuytt

Dhewe-Media

hgfdttyr

Kabar

2

Live Streaming

bvcxfhgd

TikTok


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita