SUMEC Machinery & Electric Technology Co., Ltd. Успешно ја добива понудата за втора фаза на проектот на Panji Power Plant на Huainan Mining (Group) Co., Ltd.

Неодамна,СУМЕЦMachinery & Electric Technology Co., Ltd. успешно ја доби понудата за втора фаза проект на Panji Power Plant на Huainan Mining (Group) Co., Ltd. за да обезбеди серија висококвалитетни дизел генератори FIRMAN како помошна опрема за овој проект .

 

www.mach-sales.cn

Во последниве години,СУМЕЦMachinery & Electric Technology Co., Ltd. континуирано го проширува домашниот пазар, длабоко го култивира полето за снабдување со електрична енергија во мирување на електраните, постојано ги подобрува нивните капацитети за производи и услуги и промовира одржлив развој.Во втората половина на 2023 година, таа доби неколку последователни понуди за проекти за когенерација и проекти за електрани, активно придонесувајќи за националната енергетска безбедност и изградба на електрична енергија.

 

www.mach-sales.cn

Едвај чекам,СУМЕЦцврсто ќе ја имплементира стратегијата за развој со двојна циркулација, цврсто ќе ги следи домашните и меѓународните пазари и барањата на клиентите, активно ќе ги искористи новите можности во индустријата, ќе го забрза градењето бренд и S&T иновациите, континуирано ќе ја подобрува системската интеграција и способностите за услуги, ќе обезбеди попрофесионално, стабилни и интелигентни решенија за електроенергетскиот систем, изградете меѓународен индустриски синџир и синџир на снабдување управуван од дигитално, за да станете репер претпријатие со двојна циркулација со домашните и меѓународните бизниси кои меѓусебно се промовираат.

 www.mach-sales.cn


Време на објавување: Декември-07-2023 година

  • Претходно:
  • Следно: