【6-ти вести CIIE】 Објавен распоред на штанд за изложбена област за трговија со услуги на 6-ти CIIE

www.mach-sales.cn

Неодамна беше објавен распоредот на штандот за изложбената област за трговија со услуги на шестата меѓународна увозна изложба на Кина, која ќе се одржи во Шангај овој ноември.
Се протега на околу 30.000 квадратни метри, овогодинешниот изложбен простор за трговија со услуги ќе содржи пет секции за комерцијална логистика, консултантски услуги, финансиски услуги, култура и туризам и сеопфатни услуги.Повеќе од 300 претпријатија, вклучително и 15 компании на Fortune Global 500, ќе ги постават своите штандови во оваа изложбена област.
Распоредот на штандовите за храна и земјоделски производи, автомобил, медицинска опрема и производи за здравствена заштита, интелигентна индустрија и информатичка технологија и изложбени области за стоки за широка потрошувачка беа објавени претходно овој месец.
Шестиот CIIE ги поздравува учесниците од владите, индустриите, академските институции и истражувачките институти да се вклучат со изложувачи од целиот свет.
The booking of booths for the seventh CIIE has started. Those who wish to attend the seventh CIIE as exhibitors can click the link (https://www.ciie.org/exhibition/f/book/register?locale=en) or contact exhibition@ciie.org for further assistance.
Професионалните посетители кои сакаат да присуствуваат на шестиот CIIE можат да ги поднесат своите апликации преку оваа врска (https://www.ciie.org/ciie/f/visitor/pre-book?locale=en), или преку мобилната апликација или WeChat mini програма на CIIE.На оние кои учествувале во претходните изданија, ќе им биде обезбедена посебна врска за регистрација која ќе им овозможи директно да поднесуваат апликации преку е-пошта.
Извор: Биро за меѓународна увозна изложба на Кина


Време на објавување: Ноември-03-2023 година

  • Претходно:
  • Следно: