【O le 6th CIIE tala fou】 Atunuʻu fiafia CIIE avanoa

E onosefulu iva atunuu ma faalapotopotoga faavaomalo e tolu na faʻaalia i latou lava i le Faʻaaliga a le Atunuʻu o le lona ono o Saina International Import Expo i Shanghai, i se taumafaiga e maua avanoa tuputupu aʻe i se maketi tele e pei o Saina.
O le toatele o i latou na fai mai o le faaaliga o loo maua ai se tulaga tatala ma galulue faatasi mo atinae manumalo i le va o i latou ma Saina, o se avanoa taua mo atinae o le lalolagi e pei ona masani ai, aemaise lava pe a le lava le malosi mo le toe faaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi.
I le avea ai o se malo fa'aaloalogia i le CIIE i lenei tausaga, na fa'ailoa ai e Vietnam ana atina'e ma le gafatia tau tamaoaiga, ma fa'aalia galuega taulima, sikafu silika ma kofe i lona fale'oloa.
O Saina o le paaga taua a Vietnam.O pisinisi fa'aalia na fa'amoemoe e fa'alautele le fa'atauina atu o oloa maualuluga, fa'atosina tupe teufaafaigaluega ma fa'aosofia tagata tafafao maimoa e ala i le tulaga o le CIIE.
Aferika i Saute, Kazakhstan, Serbia ma Honduras o isi atunuu e fa o malo faaaloalogia i le CIIE i lenei tausaga.
O le fale talimalo a Siamani na talimalo ai faʻalapotopotoga e lua a le atunuʻu ma atinaʻe e fitu, e taulaʻi atu i a latou taunuʻuga lata mai ma mataupu faʻaoga i le matata o le gaosiga atamai, Alamanuia 4.0, soifua maloloina faafomaʻi ma aʻoaʻoga taleni.
O Siamani o se tasi o paaga sili ona taua a Saina i Europa.E le gata i lea, ua auai Siamani i le CIIE mo le lima tausaga sosoo, faatasi ai ma le averesi o le sili atu i le 170 atinaʻe exhibitors ma se nofoaga faʻaaliga averesi toetoe 40,000 sikuea mita i tausaga taʻitasi, faʻavasega muamua i totonu o atunuu Europa.
Efaflex, o se faʻailoga mai Siamani ma le toeitiiti atoa le limasefulu tausaga o tomai i suʻesuʻega, atinaʻe ma le gaosiga o faitotoʻa saosaoa saogalemu o loʻo faʻaaogaina tele i faʻataʻitaʻiga o gaosiga o taavale ma vailaʻau, o loʻo auai i le CIIE mo le taimi muamua.
Na ta‘ua e Chen Jinguang, o se pule faatau i le lala o le kamupani i Shanghai, o loo faatau atu e le kamupani ana oloa i Saina mo le 35 tausaga ma o loo mitamita e tusa ma le 40 pasene o sea maketi i faitotoa saogalemu maualuga saosaoa o loo faaaoga i nofoaga e gaosi ai taavale i totonu o le atunuu.
"O le CIIE na faʻaalia atili ai i matou i tagata faʻatau pisinisi.O le tele o tagata asiasi e mai i le fanua o galuega tetele, fale teu oloa malulu ma potu mama mo tagata gaosi meaʻai.O lo'o iai nei a latou galuega fa'atino e mana'omia ai ta'avale tapuni faitoto'a.Sa matou faia ni fesoʻotaʻiga loloto i le faʻaaliga, ”o le tala lea a Chen.
"Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi tagata asiasi mai le eletise mai le itumalo o Guangdong na fai mai o la latou fale gaosi e manaʻomia le manaʻomia mo le saogalemu.O le CIIE na faia se avanoa mo ia e faʻafesoʻotaʻi ai ma se atinaʻe e pei o matou e mafai ona ausia o latou manaʻoga, "o lana tala lea.
Finelani, o lana paaga fefaʻatauaʻiga sili ona tele i Asia o Saina mo le tele o tausaga, e 16 sui pisinisi mai faʻalapotopotoga e pei o le malosi, fau masini, vaomatua ma le gaosiga o pepa, numera ma mamanu ola.Latou te fai ma sui o le malosi o Finelani i le R&D, mea fou ma le faasaienisi ma tekinolosi.
I le faletusi Finilani i le Aso Lulu, Metso, o se kamupani Finnish o loʻo tuʻuina atu fofo gafataulimaina i alamanuia, e aofia ai le gaosiga o minerale ma le uʻamea uʻamea, na faia se sauniga mo le faʻauluina o se maliega faʻatasi ma le Zijin Mining a Saina.
Finelani o loʻo i ai le tele o punaoa ma tomai i le mining ma le vaomatua, ma o Metso e 150 tausaga lona talafaasolopito.O le kamupani sa iai sootaga vavalalata ma pisinisi a Saina i le maina ma pisinisi fou malosi.
O Yan Xin, o se tagata tomai faapitoa tau maketi mai Metso, fai mai o le galulue faatasi ma Zijin o le a taulai atu i le tuuina atu o meafaigaluega ma auaunaga lagolago mo le vaega mulimuli, lea o loʻo fesoasoani i nisi o atunuu o loʻo aʻafia i le Belt and Road Initiative e atiaʻe a latou poloketi eli.
Puna: China Daily


Taimi meli: Nov-10-2023

  • Muamua:
  • Sosoo ai: