【O le 6th CIIE news】CIIE fesoasoani i le fausiaina o se tamaoaiga o le lalolagi matala

O le fa'aauauina o le 6th China International Import Expo, lea e aofia ai fa'aaliga a le atunu'u, fa'aaliga pisinisi, le Hongqiao International Economic Forum, galuega lagolago fa'apolofesa ma fefa'ataua'iga fa'aleaganu'u, o lo'o fa'aauau pea ona faia se sao taua i le fa'alauiloaina o se tamaoaiga o le lalolagi matala ma feso'ota'i.
Talu ai o le fa'aaliga muamua a le atunu'u na taula'i atu i oloa mai fafo, o le CIIE, sa'o mai le ulua'i lomiga, ua fa'atosina tagata auai mai le lalolagi atoa.I fa'aaliga e lima ua tuana'i, o le fa'aputuga o fefa'ataua'iga fa'atatau e toeitiiti $350 piliona.I le lona ono, e silia ma le 3,400 kamupani mai le salafa o le lalolagi o loʻo auai i le faʻalavelave faʻaauau.
O le CIIE ua faʻaaogaina se "Four-in-One" auala, lea e aofia ai faʻaaliga, faʻasalalauga, fefaʻatauaʻiga faʻaleaganuʻu ma faʻalapotopotoga faʻavaomalo, ma faʻalauteleina le faʻatauga faʻavaomalo, tupe teufaafaigaluega, fefaʻatauaʻiga faaleaganuu, ma le galulue faʻatasi.
Faatasi ai ma lona faʻaauau pea ona faʻalauteleina le lalolagi, o loʻo fesoasoani le CIIE i le fausiaina o se faʻataʻitaʻiga fou, ma ua avea ma faʻavae mo le faʻafaigofieina o le tuʻufaʻatasia o maketi Saina ma faavaomalo.
Aemaise lava, o le CIIE o loʻo faia se sao taua i le faʻalauteleina o oloa mai fafo mai Saina.I le Fono Lona tolu o Belt and Road Forum for International Cooperation i le aso 18 Oketopa, na saunoa ai Peresitene Xi Jinping e lagolagoina e Saina le fausiaina o se tamaoaiga o le lalolagi ma otootoina faamoemoega tau tamaoaiga a Saina mo le isi lima tausaga (2024-28).Mo se faʻataʻitaʻiga, o fefaʻatauaʻiga a Saina i oloa ma auaunaga e faʻamoemoe e faʻaopoopo i le $ 32 miliona ma le $ 5 miliona, i le va o le 2024 ma le 2028. A faʻatusatusa, o fefaʻatauaiga a le atunuʻu i oloa e $ 26 miliona i le lima tausaga talu ai.O lo'o fa'ailoa mai ai le fa'amoemoe o Saina e matua fa'ateleina ana oloa mai fafo i le lumana'i.
O le CIIE fo'i e fa'atupuina avanoa mo tagata gaosi oloa i le lalolagi e sili ona lelei e su'esu'e atili ai le maketi a Saina.Faatasi ai ma i latou toetoe lava 300 o Fortune Global 500 kamupani, ma taitai o alamanuia, o se faamaumauga maualuga i tulaga o numera.
O le CIIE ua avea ma faʻavae taua mo le faʻalauiloaina o fefaʻatauaʻiga na faʻaalia i le faaiuga a le Pulega Aoao o Tiute e faʻalauiloa 17 faiga e faʻafaigofie ai le faagasologa o le auai i le CIIE.O fua fa'atatau e aofia uma ai le fa'agasologa mai le avanoa i fa'aaliga, fa'aoloaina o tu ma aga mo fa'aaliga e o'o atu i tu ma aga ina ua mae'a fa'aaliga.
Aemaise lava, o se tasi o faiga fou e faʻatagaina ai le ulufale mai o mea faʻatau manu ma laʻau mai atunuʻu ma itulagi e leai se faʻamaʻi faʻafuaseʻi o manu poʻo laʻau pe a faʻapea e mafai ona faʻaogaina ia lamatiaga.O le fua fa'atatau e matua fa'alauteleina ai le tele o oloa e mafai ona fa'aalia i totonu o le CIIE, fa'afaigofie le ulufale mai o oloa mai fafo e le'i o'o i le maketi a Saina.
O oloa e pei o le tarako a Ekuatoa, povi a Pasila, ma oloa fou a Farani mai le 15 Farani na faʻatau atu puaa na faʻaalia i le CIIE, faʻateleina le avanoa o nei oloa e ulufale atu i maketi Saina i se taimi lata mai.
O le CIIE fo'i e fa'atagaina pisinisi laiti ma feololo mai isi atunu'u i fafo e su'esu'e le maketi a Saina.Mo se faʻataʻitaʻiga, toeitiiti atoa le 50 ofisa aloaʻia mai fafo i le vaega o taumafa ma faʻatoʻaga o le a faʻatulagaina pisinisi laiti ma feololo mai fafo e auai i faʻaaliga i Saina.
Ina ia lagolagoina lenei faʻamoemoe, o loʻo faʻatulagaina le faʻaaliga o meaʻai ma faʻatoʻaga i le faʻaaliga o loʻo faʻaauau ona fausia se "SMEs Trade Matchmaking Zone" e salalau i luga o le 500 sikuea mita.O le fa'aaliga na vala'aulia ai tagata fa'atau fa'apolofesa mai fa'atauga fa'akomepiuta fa'apitonu'u, supamaketi, ma fale'aiga e fegalegaleai sa'o ma SMEs o lo'o auai, fa'afaigofie le galulue fa'atasi i le va o itu e lua.
I le avea ai o se faʻavae e faʻalauiloaina le matala, o le CIIE ua avea ma faʻamalama taua i luga o le maketi Saina.E fesoasoani lea i kamupani mai fafo e saili auala fou e maua ai tupe mama e ala i le ulufale atu i le maketi a Saina, ma o se faamaoniga lea o le tautinoga a Saina e tatala atili le tamaoaiga o Saina i fafo atu o le lalolagi.O fuafuaga tetele na faalauiloaina i lomiga muamua e lima o le CIIE, e pei o le faʻaauau pea o le faʻaleleia o sone pailate fefaʻatauaʻiga saoloto ma le faʻavaveina o le atinaʻeina o le Uafu Fefaʻatauaʻiga saoloto a Hainan, ua uma ona faʻatinoina.O nei gaioiga e faʻaalia ai le mautinoa o Saina e fausia se tamaoaiga o le lalolagi.
O le a faʻaauau pea ona faia e Saina faiga e faʻapuʻupuʻu ai le "lisi leaga" mo tupe faʻafaigaluega mai fafo i sone fefaʻatauaʻiga e le saʻoloto aʻo galue i luga o se "lisi leaga" mo fefaʻatauaʻiga auaunaga i tuaoi, lea o le a atili tatalaina ai le tamaoaiga.
Puna: China Daily


Taimi meli: Nov-10-2023

  • Muamua:
  • Sosoo ai: