【O le 6th CIIE news】 Expo faʻalauteleina pisinisi mo atunuʻu atinaʻe

O le China International Import Expo ua tuʻuina atu i kamupani mai le Least Developed Countries se tulaga muamua e faʻaalia ai a latou oloa ma faʻalauteleina pisinisi, fesoasoani e faʻateleina galuega faʻapitonuʻu ma faʻaleleia atili o latou olaga, fai mai faʻaaliga i le CIIE lona ono o loʻo faʻaauau.
O Dada Bangla, o se kamupani taulima jute Bangladeshi na faalauiloa i le 2017 ma o se tasi o faʻaaliga, fai mai ua lelei le tauia mo le auai i le faʻaaliga talu mai lona amataga i le CIIE muamua i le 2018.
"O le CIIE o se tulaga tele ma ua ofoina mai ia i matou le tele o avanoa.Matou te matua faʻafetai lava i le malo o Saina mo le faʻatulagaina o se tulaga faʻapitoa faʻapisinisi.O se fa'avae pisinisi tele mo le lalolagi atoa, "o le tala lea a Tahera Akter, le fa'avae o le kamupani.
Fa'atatauina o le "filava auro" i Bangladesh, o le jute e fa'alelei i le si'osi'omaga.O lo'o fa'apitoa le kamupani i oloa fa'atau jute, e pei o ato ma meataulima fa'apea fo'i fala ma fala.Faatasi ai ma le si'itia o le silafia lautele e uiga i le puipuiga o le siosiomaga, o oloa jute ua fa'aalia ai le gafatia tumau i le fa'aaliga i le ono tausaga talu ai.
"Ae matou te leʻi oʻo mai i le CIIE, e tusa ma le 40 tagata faigaluega, ae o lea ua i ai le matou falegaosimea e sili atu i le 2,000 tagata faigaluega," o le tala lea a Akter.
“Ia fa’ailoa mai, e tusa ma le 95 pasene o a matou tagata faigaluega o ni tama’ita’i sa masani ona leai ni galuega ma leai se fa’asinomaga ae (o le) tina fai fale.O loʻo latou faia nei se galuega lelei i laʻu kamupani.Ua suia o latou olaga ma ua faaleleia o latou olaga, ona e mafai ona maua tupe, faatau mea ma faaleleia aoaoga a le fanau.O se faʻamanuiaga tele lea, ma e le mafai e aunoa ma le CIIE, "o Akter, o lana kamupani o loʻo faʻalauteleina lona auai i Europa, Sasaʻe Tutotonu ma Amerika i Matu, faʻaopoopo.
O se tala faapena i le konetineta o Aferika.O le Mpundu Wild Honey, o se kamupani a Saina e faavae i Zambia ma e lima taimi o le CIIE o loʻo auai, o loʻo taʻitaʻia le au faifaatoaga pi i le lotoifale mai le vaomatua i maketi faavaomalo.
"Ina ua matou ulufale muamua i le maketi Saina i le 2018, o matou faʻatauga faʻaletausaga o meli vao e itiiti ifo i le 1 metric tone.Ae o le taimi nei, ua oʻo i le 20 tone a matou faʻatauga faʻaletausaga, ”o le tala lea a Zhang Tongyang, le pule sili o le kamupani mo Saina.
O Mpundu, lea na fausia lona falegaosimea i Zambia i le 2015, na faʻaaluina le tolu tausaga e faʻaleleia ai ana masini gaosi ma faʻaleleia le lelei o lana meli, aʻo leʻi faʻaalia i le CIIE muamua i le 2018 i lalo o se faʻasalalauga faʻatau atu meli na ausia i le va o malo e lua i le amataga o lena tausaga.
“E ui lava o le meli matua i le lotoifale e matua maualuga lava le tulaga, e le mafai ona auina saʻo i fafo e avea ma meaʻai ua sauni e 'ai talu ai e sili atu le viscous mo le faamamaina maualuga," o le tala lea a Zhang.
Ina ia foia lenei faʻafitauli, na liliu Mpundu i tagata tomai faʻaSaina ma atiaʻe se faamama faʻapitoa.E le gata i lea, na tuuina atu e Mpundu i tagata o le lotoifale ni ofaga saoloto ma le poto i le aoina ma le gaosia o le meli vao, lea na matua manuia ai le au tausi lagomeli.
O loʻo faʻaauau pea ona faia e le CIIE taumafaiga e lagolago kamupani mai LDCs e fefaʻasoaaʻi avanoa i le maketi a Saina, faʻatasi ai ma faleoloa e leai se totogi, fesoasoani mo le faʻatulagaina o faleoloa ma faiga faʻavae lafoga lelei.
E oʻo mai ia Mati o le tausaga nei, e 46 atunuu na lisiina o LDC e Malo Aufaatasi.I le lima tausaga talu ai o le CIIE, kamupani mai le 43 LDCs na faʻaalia a latou oloa i le faʻaaliga.I le CIIE lona ono o lo'o fa'aauau, e 16 LDC na auai i le Fa'aaliga a le Atunu'u, ae o kamupani mai le 29 LDC o lo'o fa'aalia a latou oloa i le Fa'aaliga Pisinisi.
Puna: China Daily


Taimi meli: Nov-10-2023

  • Muamua:
  • Sosoo ai: