【O le 6th CIIE news】Solo i luga ole 6th CIIE mai vaaiga e ono

O le lona ono o Saina International Import Expo (CIIE), lea na tapunia i le Aso Faraile, na vaaia ai le oʻo atu o fefaʻatauaiga faʻafuaseʻi i se maualuga fou, faʻamalosia le mautinoa i le faʻaletonu o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi.
Faatasi ai ma le siitia o tupe maua mai le 57.83 piliona tala Amerika i le CIIE muamua i le 78.41 piliona tala i lona lomiga lona ono, o le uluai faʻasalalauga faʻaulufale mai fafo a le atunuʻu ua faʻataunuʻuina le tele o le tatalaina ma le manumalo-manumalo felagolagomaʻi.
O le CIIE "ua faʻaopoopoina atili le talitonuga i le tuʻufaʻatasia malosi o pisinisi faʻavaomalo i le atinaʻeina o le tamaoaiga o Saina, ma faʻapea foi ona lagona atoatoa e tagata le faiga o le atunuʻu tele a Saina e fefaʻasoaaʻi avanoa maketi ma le lalolagi ma faʻalauteleina le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi," o le tala lea a Jean-Christophe Pointeau, Pfizer Sui peresitene sinia o le lalolagi ma le peresitene o le Pfizer Saina.
Aafiaga amata
Mai le escalators e faʻamalosia e le Initaneti o Mea i masini atamai mo tagata e faʻatapulaʻaina lima ma lima, o faʻataʻitaʻiga o tekinolosi faʻapitoa ma oloa i le CIIE o loʻo faʻaalia ai le malosi o le talitonuina o tagata faʻaalia mai fafo i le faʻaleleia o fale gaosi oloa a Saina ma maketi faʻatau.
O lo'o auai le kamupani fa'atau oloa la'ei Uniqlo i lea fa'amoemoe mo le fa tausaga soso'o ma fa'atauaina le sili atu i le 10 oloa tetele, ma le to'atele na va'aia le fa'atuputeleina o fa'atauga mulimuli ane.O le tausaga nei, na aumai ai e le kamupani lana peleue pito i lalo nano-tech.
I le CIIE lona ono, na tuʻuina atu e le au faʻaaliga le sili atu i le 400 oloa fou, tekinolosi ma auaunaga i tagata lautele.O le aofaʻi tuʻufaʻatasia mo i latou na faia muamua i lomiga e lima ua tuanaʻi e tusa ma le 2,000.
O le fa'atupula'ia o le "a'afiaga muamua" i le CIIE o lo'o atagia mai ai le vavalalata vavalalata i le va o fa'aaliga mai fafo ma le maketi a Saina.
O le CIIE e fatuina tulaga manumalo-manumalo e le gata o avanoa mo pisinisi ae o le faʻaleleia atili o le tulaga o Saina i le tau o le lalolagi, o le tala lea a Jalin Wu, Fast Retailing Group Executive Officer ma Uniqlo Greater China Chief Marketing Officer.
Fa'afouga-fa'aoso
Ua fausia e le CIIE se talaaga o se tulaga ma se siosiomaga malosi o tekinolosi ma mea fou.O fa'afouga mata'utia i lenei tausaga e aofia ai se polokalame o le galu o fai'ai e fesoasoani i le mata'ituina o tulaga o ave ta'avale, o se robot humanoid e mafai ona lulu lima, ma se va'alele e tu'u i luga ma tulaueleele e mafai ona o'o atu i le lima pasese.
O le vaega o fa'aaliga o tekonolosi tuaoi, e aofia ai le maualalo-carbon ma le puipuiga o le siosiomaga, fa'ato'aga fa'ato'aga ma feso'ota'iga tu'ufa'atasia, fa'atuputeleina i le 30 pasene mai le tausaga talu ai.O le aofa'i o atina'e laiti ma la'ititi fou o lo'o auai i lea fa'aaliga na ausia se tulaga maualuga i lenei tausaga.
I tausaga ua tuanaʻi, ua fesoasoani le CIIE i le tele o faʻafouga ma oloa fou e avea ma faʻalavelave tetele.
O le Siemens Healthiness na fa'alauiloaina lana fa'atekonolosi CT e fa'atatau i le photon i le CIIE lona fa, na aumaia ai oloa fa'aletino i le lona lima, ma maua ai le moli lanumeamata mo fa'atauga i Saina ia Oketopa o lenei tausaga.O le taimi faʻatagaina na tipi i le afa faʻatusatusa i faiga masani.
"O le CIIE o se faʻamalama mo Saina e fausia ai se mamanu fou o le atinaʻe ma ua tuʻuina atu ai foi le malosi malosi i le atinaʻeina fou o le falemaʻi," o le tala lea a Wang Hao, peresitene o Greater China i Siemens Healthiness.
Fa'aaliga lanu meamata
O le atina'e lanu meamata ua fa'ateleina le avea ma fa'avae ma fa'ailoga o le CIIE.O le fa'aaogaina o le eletise lanu meamata e na'o le pau lea o le puna eletise mo le taimi muamua, o le fa'aaliga o lenei tausaga o lo'o fa'amoemoe e fa'aitiitia ai le kaponi e 3,360 tone.
O tausaga taʻitasi i le CIIE, o loʻo faʻaalia e le kamupani taʻavale Hyundai Motor Group taʻavale cell hydrogen e avea ma totonugalemu o lona fale.O le tausaga nei, na amata ai loa i le fa'aaliga le tele o ta'avale ma ta'avale laiti a latou ta'avale hydrogen, ma fa'atosina ai le to'atele o tagata maimoa.
O le Hyundai o lo'o i totonu o le tele o fa'aaliga mai fafo o lo'o fa'asalalau a latou oloa lanu meamata ma tekinolosi fa'atasi ai ma le lagolago a le CIIE platform, fa'atauga i Saina mo le atina'e lanu meamata.
I le masina o Iuni, na mae'a ai le uluai su'esu'ega a le vaega i fafo, gaosiga ma le fa'atauga o le hydrogen fuel cell system ma amata ai le gaosiga tele i le itu i saute o Saina Guangzhou.
"O Saina o loʻo feagai ma se tasi o suiga sili ona malosi i le talafaasolopito o tagata.O le saoasaoa ma le fua e matua manaia lava, "o le tala lea a Anne-Laure Parrical de Chammard, sui o le pulega o le Siemens Energy AG.Ua sainia e le kamupani se vaega o konekarate i atinae lanu meamata i le CIIE o lenei tausaga.
"O sini a Saina e faʻaitiitia ai le carbon ma carbon neutrality sini o loʻo faʻaalia ai le naunautaiga o le atunuʻu e faʻafetaui luitau o le tau ma faʻavavevave le suiga o le malosi," o lana tala lea, ma faʻaopoopo mai o lana kamupani ua sauni e aumai le mea sili i tagata Saina ma paaga ma saofagā atili i le lanumeamata ma le maualalo-carbon. suiga malosi i Saina.
elemene Saina
Mo le ono tausaga sosoo, ua faalauiloa ai e le LEGO Group ni oloa fou i le lalolagi atoa e tamaoaiga i elemene faaleaganuu a Saina i le CIIE.I totonu o le 24 oloa fou na faʻalauiloaina i le faʻaaliga i tausaga ua tuanaʻi, 16 o se vaega o le faʻamanatuga masani a Saina ma le LEGO Monkie Kid series, o le mea mulimuli na faʻaosofia e le Journey to the West.
"O le CIIE o le taimi sili lea mo matou e faʻalauiloa ai oloa fou e maua mai i tu ma aganuu a Saina," o le tala lea a Paul Huang, sui peresitene sinia o le LEGO Group ma le pule sili o le LEGO China.
I le ono tausaga talu ai, o le LEGO Group ua faʻalauteleina lana pisinisi i Saina.E oʻo mai i le faʻaiʻuga o Setema, o le numera o faleoloa faʻatau a le vaega ua faʻateleina mai le 50 i le 2018 i le 469 i Saina, faʻatasi ai ma le aofaʻi o taulaga o loʻo faʻalauteleina mai le 18 i le 122.
O sapalai a le fale e tu'ufa'atasia ai elemene o le Pese Dynasty porcelain, ma tarako ma persimmons, kapeta fa'anu'u nila fa'akomepiuta e fa'aosofia e le fa'akomupiuta Saina, ma applets atamai e pulea ai le suka toto e sili atu ona ogatusa ma masani ma mana'oga o tagata Saina - o fa'aaliga eseese ma O elemene Saina e ofoina atu se vaaiga o le malosi o kamupani mai fafo mo le suʻesuʻeina loloto o le maketi a Saina.
E ese mai le fa'avasegaina o oloa mo le maketi a Saina, o le fa'alauiloaina o su'esu'ega R&D i Saina ua avea fo'i ma faiga masani mo le tele o atina'e fa'alotoifale.Mo se fa'ata'ita'iga, na faia e Johnson Controls le fa'auluuluga fa'alelalolagi o lona fa'aliliuga maneta fa'avevesi fa'alili centrifugal iunite ma sa'o fa'asao le ea i le CIIE i lenei tausaga, lea o lo'o fausia atoa ma gaosia i Saina.
"E 10 a matou fale gaosi oloa ma tolu R&D nofoaga autu i Saina," o le tala lea a Anu Rathninde, peresitene o Johnson Controls Asia Pacific, "Saina o se tasi o maketi sili ona taua mo tatou i le lalolagi."
Eseesega ma le faamaoni
I le avea ai o se faʻaaliga faʻavaomalo faʻasoa e le lalolagi, o loʻo faʻaauauina e le CIIE le faʻalauteleina o atinaʻe faʻapitoa ma fefaʻasoaaʻi i le lalolagi atoa.
O le aofaʻi o 154 atunuu, e aofia ai atunuʻu e le o atinaʻe, atinaʻe ma atinaʻe, faʻapea foʻi ma itulagi ma faʻalapotopotoga faʻavaomalo na auai i le CIIE i lenei tausaga.
E sili atu nai lo le 100 atinaʻe mai atunuʻu e leʻi atinaʻe na tuʻuina atu avanoa e leai se totogi ma fesoasoani faufale e faʻamautinoa ai e mafai e tagata faʻaalia i le lalolagi atoa ona oso i luga o le nofoaafi manino a le CIIE e ulufale atu i le maketi Saina ma se vaʻaiga i le lalolagi atoa.
"O le CIIE ua matua faʻaleleia atili le lauiloa i le lalolagi atoa o a tatou fatu kofe," o le tala lea a Bei Lei, o le pule sili o le faapaologa a le atunuʻu o Timor-Leste i le faʻaaliga, ma faʻaopoopo mai ua latou ausia le amataga o le galulue faʻatasi ma le tele o faioloa, lea e faʻamoemoe e faʻamalosia. O le kofe a le atunuu e auina atu i fafo i le tausaga fou.
Fetufaaiga ma a'oa'oga soofaatasi
Ole Hongqiao International Economic Forum ose vaega taua ole CIIE.E silia ma le 8,000 tagata Saina ma malo mai fafo na auai i le fono i le masina o Nov.5 i le aso 6.
E 22 sub-forums o lo'o fa'aalia ai autu e pei o le lalolagi alamanuia filifili, fa'akomepiuta tamaoaiga, meamata lanu meamata ma fefa'ataua'iga, puipuiga o aia tatau tau meatotino ma le galulue fa'atasi i Saute ma Saute sa faia fo'i i le fa'aaliga.
O le CIIE e le gata o se fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga, ae o se tulaga tele foi mo le fefaʻasoaaʻi o manatu ma aʻoaʻoga faʻatasi i le va o malo.E tele fa'alapotopotoga fa'ale-aganu'u na fa'atautaia e fa'alautele ai feso'ota'iga mo tagata fai pisinisi i le lalolagi atoa.
"E pei ona faamaonia e Saina, o le tatalaina e le na o le aveesea o pa puipui o fefaʻatauaʻiga poʻo le faʻamalosia o tupe teufaafaigaluega, e uiga i le tatalaina o mafaufau i manatu fou ma loto i fefaʻatauaiga faaleaganuu," o le tala lea a Rebeca Grynspan, failautusi aoao o le Fono a Malo Aufaatasi i Fefaʻatauaʻiga ma Atiina'e.
Puna:Xinhua


Taimi meli: Nov-22-2023

  • Muamua:
  • Sosoo ai: