【O le 6th CIIE news】CIIE faleoloa tasi-taofi mo oloa

O tagata fa'atau Saina o lo'o va'ava'ai e fa'atau oloa fa'ava-o-malo e fetaui ma mana'oga fa'atupula'ia o tagata fa'atau fai mai le onoh China International Import Expo, lea na faaiuina i Shanghai i le vaiaso talu ai, na avea ma nofoaga e tasi e tu ai mo oloa aupito lata mai ma sili ona lelei ona o le faʻaaliga o le lalolagi atoa ma le faʻatauga.
Toeititi lava 400,000 tagata fa'atau pisinisi na lesitala mo le CIIE lona ono i lenei tausaga e fa'atau mai le silia ma le 3,400 fa'aaliga e aunoa ma le laa i fafo atu o le atunu'u.O faʻaaliga na aofia ai faʻamaumauga 289 Fortune 500 kamupani ma taʻitaʻia atinaʻe i a latou pisinisi.
“I aso nei, e sili atu le au fa'atau Saina i mea e sili ona lelei ma fefa'asoaa'i i tulimanu uma o latou fale e fiafia uma ai le tino ma le agaga.Ua ou i ai iinei i le CIIE, e suʻe ni avanoa e sili atu ona tulaga ese, matagofie, ”o le tala lea a Chen Yiʻan, o lana kamupani i Hangzhou, i le itumalo o Zhejiang, o loʻo faʻaulufale mai mea mo le faʻaaogaina o aiga.
"Ou te talitonu foi pe a o mai tagata faatau mai Shanghai ma ona tuaoi tuaoi Zhejiang, Jiangsu, ma Anhui i le CIIE mo le faatauina mai, o le a fesoasoani e fausia se filifili sili atu ona matutua i le itulagi o le Vaitafe o Yangtze," Chen, o lana kamupani e tasi. o le 42,000 tagata faʻatau mai le itumalo, faʻaopoopo.
O le Large Retail Purchaser Alliance o le vaega fefaʻatauaʻiga a Shanghai i le CIIE, lea e 33 kamupani a le aufaipisinisi, na ausia muamua maliega mo le 55 faʻatauga o le aofaʻi o le 3.5 piliona yuan ($ 480 miliona), e tusa ai ma le Bailian Group, le taʻitaʻifono o le soʻotaga.
"O le CIIE faʻaleleia le tauvaga i le va o pisinisi i totonu ma fafo faʻapea foʻi ma pisinisi mai fafo, lea o le a faʻalauteleina ai le suiga o le tamaoaiga mai oloa faʻaulufale mai lautele i oloa faʻaulufale mai maualuga," o le tala lea a Luo Changyuan, o se polofesa i le Aoga o Economics i le Iunivesite o Fudan .
O le CIIE platform e fesoasoani foi i kamupani faʻavaomalo faʻapea foʻi ma faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu ma pisinisi e faʻafesoʻotaʻi atili ma tuʻufaʻatasia a latou lava punaoa ma fausia faiga faapaaga.
Na sainia e le kamupani fa'afoma'i a Amerika MSD ma le Iunivesite o Peking se maliliega i le CIIE e fa'atuina le PKU-MSD Joint Lab.
O le taʻalo i luga o latou lava R&D ma malosiaga tau aʻoaʻoga, o le fale suʻesuʻe, e taulaʻi atu i faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi ma faʻatonutonuina tekonolosi, o le a faʻatinoina galuega faʻaumiumi i tekonolosi faʻafouina e uiga i le soifua maloloina lautele ma suʻesuʻega moni i le lalolagi i vaega autu o faʻamaʻi.
"E ala i le tuʻufaʻatasia o a tatou mea lelei, ou te talitonu o le galulue faʻatasi o le a faʻavavevaveina le lelei o le gaosia o faʻamatalaga faʻatekonolosi faʻafouga ma saofagā i le fausiaina o se faiga faʻalesoifua maloloina lautele," o le tala lea a Xiao Yuan, sui faʻatonu o le Peking University Health Science Center.
Roche ma paaga e toafitu i totonu o aiga, e aofia ai le United Family Healthcare, vailaau faʻamatalaga faʻamatalaga Meituan ma Dingdang, ma faʻamaumauga i luga ole laiga ma togafitiga WeDoctor, na ausia se maliliega faʻatasi i le CIIE i le tulaga o le puipuia ma le pulea o le flu i tamaiti ma vailaʻau ma numera, lea e faʻamoemoeina e fesoasoani e fa'aitiitia le mamafa o fa'ama'i i le sosaiete i le vaitau o le flu.
Puna: China Daily


Taimi meli: Nov-22-2023

  • Muamua:
  • Sosoo ai: