DETAIL LAYANAN

TAG PELAYANAN

Promosi merek

Dina 19 Méi 2017, platform digital "SUMEC TOUCH WORLD" sacara resmi diluncurkeun.Kusabab diadegkeun, platform éta parantos janten platform publisitas multi-matriks ngalangkungan Akun Resmi WeChat, applet, akun pidéo, halaman wéb resmi PC, akun TikTok sareng situs wéb resmi WeChat mobile, kalayan kamampuan promosi sareng operasi komprehensif sapertos pamasaran streaming langsung sareng iklan terbuka offline. .Platform online geus akumulasi leuwih ti 300.000 fans akurat industri, sarta aya leuwih ti 900 offline anggota tim profésional jawab promosi bisnis ngaliwatan paméran, asosiasi industri, kunjungan, jsb, ku kituna uninga kabutuhan pamaké ', mantuan usaha luar negeri pikeun mangpaatkeun. Pasar Cina, sareng ngajantenkeun promosi merek sareng pamasaran produk langkung gampang!

MF80]EVT2_PP1YZ~RBFO2NE

Aula Pameran Parabot

hgfdhft

Pameran Online sareng Offline

hgfdttyhr

Akun Resmi WeChat

hfgdyyhrt

Akun Video

jhgfuytt

Milik-Media

hgfdttyr

Warta

2

Live Streaming

bvcxfhgd

TikTok


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk