Integrasi Sumberdaya

suppliers parabot

suppliers parabot

Ngabantosan langkung ti 5,000 perusahaan luar negeri pikeun ngalegaan pasar Cina.

Pembeli parabot

Pembeli parabot

Nyadiakeun jasa dagang pikeun leuwih ti 20000 usaha Cina.

Logistik / adat

Logistik / adat

Sumberdaya logistik inti loba pisan, sarta clearance adat profésional, gancang jeung efisien tinggi.

Ngabantosan Pemasok Peralatan Luar Negeri Lebetkeun Pasar Cina & Ngabantosan Konsumén Luar Negeri Pikeun Mésér Peralatan Doméstik

Ngagampangkeun promosi merek sareng pamasaran produk

PELAYANAN

Kami parantos ngalaksanakeun proyék

Pariksa proyék kami

Profil Perusahaan

SUMEC International Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan tulang tonggong inti SUMEC Corporation Limited (Kode Saham: 600710), sareng ayeuna parantos janten panyadia jasa impor alat éléktromékanik panggedena di China kalayan pangwangunan ampir 40 taun.

  • ngeunaan1

panganyarnawartos & blog

nempo leuwih
  • SUMEC

    Pabrik Pengolahan Kotoran Panggedena di Asia Ngamimitian Operasi!

    Anyar-anyar ieu, sababaraha bagian tina proyék Tahap IV tina Pabrik Pengolahan Kotoran Shanghai Zhuyuan, diwangun ku SUMEC Complete Equipment & Engineering Co.Ltd, anak perusahaan SUMEC Group Corporation (disebut SUMEC), parantos suksés ngamimitian operasi kalayan aliran cai.kana ...
    maca deui
  • SUMEC

    SUMEC Nampi Kontes Inovasi Industri BRICS 2023 Penghargaan Proyék Pinunjul!

    Anyar-anyar ieu, final tina Kontes Inovasi Industri BRICS 2023, anu diayakeun ku Kementrian Perindustrian sareng Téknologi Inpormasi sareng Pamaréntah Propinsi Fujian, dilaksanakeun di Xiamen.Lanpec Technologies Limited, perusahaan anu dikelola ku SUMEC Group Corporation (disebut ...
    maca deui
  • SUMEC

    "Inisiatif Sabuk sareng Jalan"!Kontrak Anyar 17.500t Produk!

    Anyar, SUMEC-ITC, gawe bareng jeung SUMEC Grup Corporation ("SUMEC"), nandatanganan kontrak impor anyar pikeun 17.500t produk tatanén ti Kazakhstan, kaasup 14.800t sa'ir jeung 2.700t tipung gandum.Ayeuna, produk tatanén ieu dikirimkeun berturut-turut ti Kazakhstan ngaliwatan ...
    maca deui

Mitra Koperasi

  • papih (3)
  • papih (4)
  • papih (5)
  • papih (1)
  • papih (1)
  • papih (2)
  • kehu (2)
  • kehu (3)
  • kehu (3)
  • kehu (1)
  • kehu (1)
  • kehu (2)
  • wuluh (4)
  • wuluh (5)
  • wuluh (6)
  • wuluh (1)
  • wuluh (2)
  • wuluh (3)
  • logo (1)
  • logo (1)
  • logo (2)
  • logo (2)
  • logo-3
  • logo (3)