panganyarnawartos & blog

nempo leuwih
  • Pangwangunan1

    Nangkeup Perjalanan Anyar saatos Pangembangan 5 Taun

    Dina 2017, platform kami - "SUMEC TOUCH WORLD" - diadegkeun;dina 2022, urang terus tumuwuh kuat.Lima taun mangrupikeun tungtung hiji panggung sareng titik awal masa depan.Hatur nuhun pikeun dorongan sareng dukungan anjeun.Dinten ayeuna, hayu urang marios pangwangunan lima taun urang ...
    maca deui
  • Palayanan bébas hariwang pikeun jarak jauh 1

    Ladenan bébas hariwang pikeun konsumén jauh!

    Taun ieu, hiji perusahaan di Sichuan ngabéréskeun panawaran proyék pengadaan sajumlah peralatan canggih asing ngaliwatan SUMEC International Technology Trading Co., Ltd. (saterusna disebut SUMEC).Naon sababna aranjeunna milih gawé bareng sareng SUMEC di Nanjing yén '...
    maca deui
  • 23

    Walikota Nanjing Xia Xinmin nalungtik SUMEC

    Dina raraga deeply ngalaksanakeun sumanget 20 Nasional Kongrés Partai Komunis Cina jeung pinuh ngalaksanakeun arrangements tina Konférénsi Gawé Ékonomi Tengah jeung sidang paripurna panitia propinsi jeung kotamadya, dina soré 20 Désémber Xia Xinmin. ,...
    maca deui

Profil Perusahaan

SUMEC International Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan tulang tonggong inti SUMEC Corporation Limited (Kode Saham: 600710), anggota perusahaan Top Fortune 500 - China National Machinery Industry Corporation, sareng ayeuna parantos janten panyadia ladenan impor panggedena peralatan éléktromékanik di China. kalawan ampir 40 taun pangwangunan.

  • ngeunaan1

Ngabantosan Usaha Luar Negeri pikeun Ngamanfaatkeun Pasar Cina

Ngagampangkeun promosi merek sareng pamasaran produk

PELAYANAN

Kami parantos ngalaksanakeun proyék

Pariksa proyék kami

Integrasi Sumberdaya

suppliers parabot

suppliers parabot

Ngabantosan langkung ti 5,000 perusahaan luar negeri pikeun ngalegaan pasar Cina.

Pembeli parabot

Pembeli parabot

Nyadiakeun jasa dagang pikeun leuwih ti 20000 usaha Cina.

Lembaga keuangan

Lembaga keuangan

Ngabantosan perusahaan pikeun ngabéréskeun masalah pembiayaan ku gawé babarengan sareng lembaga keuangan di bumi sareng di luar negeri.

Logistik / adat

Logistik / adat

Sumberdaya logistik inti anu loba pisan, sareng clearance adat anu profésional, gancang sareng efisien.

Mitra Koperasi

  • papih (3)
  • papih (4)
  • papih (5)
  • papih (1)
  • papih (1)
  • papih (2)
  • kehu (2)
  • kehu (3)
  • kehu (3)
  • kehu (1)
  • kehu (1)
  • kehu (2)
  • wuluh (4)
  • wuluh (5)
  • wuluh (6)
  • wuluh (1)
  • wuluh (2)
  • wuluh (3)
  • logo (1)
  • logo (1)
  • logo (2)
  • logo (2)
  • logo-3
  • logo (3)