panganyarnawartos & blog

nempo leuwih
  • 1

    【Nonton Ekspo sareng Dada】 Ladenan perdagangan anu rupa-rupa ngamungkinkeun mode paméran anu langkung saé!

    Kusabab 2018, China International Import Expo ("CIIE" kanggo pondokna) parantos janten jandela anu penting pikeun nyaksian perluasan pembukaan nagara urang, sareng taun ieu bakal nangkeup CIIE kalima anu pentingna khusus.Salaku salah sahiji exhibitors, WIN FAITH TRADING LIMITED (saterusna r ...
    maca deui
  • 1

    【Nangkul CIIE sareng tampilan pesona】 "Leuwih luhur" barisan paméran debut!

    Pameran Impor Internasional Cina ka-5 beuki caket.Dina Expo ieu, platform "SUMEC TOUCH WORLD" bakal ngagabung sareng langkung ti 30 merek peralatan éléktromékanik kelas dunya sareng ampir 20 alat anu diimpor pikeun ditingalikeun di daérah alat téknis, sareng bakal ...
    maca deui
  • exhibitors debuts2

    【Nangkul CIIE sareng tampilan pesona】 "Leuwih luhur" barisan paméran debut!

    Pameran Impor Internasional Cina ka-5 beuki caket.Dina Expo ieu, platform "SUMEC TOUCH WORLD" bakal ngagabung sareng langkung ti 30 merek peralatan éléktromékanik kelas dunya sareng ampir 20 alat anu diimpor pikeun ditingalikeun di daérah alat téknis, sareng bakal ...
    maca deui

Profil Perusahaan

SUMEC International Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan tulang tonggong inti SUMEC Corporation Limited (Kode Saham: 600710), anggota perusahaan Top Fortune 500 - China National Machinery Industry Corporation, sareng ayeuna parantos janten panyadia ladenan impor panggedena peralatan éléktromékanik di China. kalawan ampir 40 taun pangwangunan.

  • ngeunaan1

Ngabantosan Usaha Luar Negeri pikeun Ngamanfaatkeun Pasar Cina

Ngagampangkeun promosi merek sareng pamasaran produk

PELAYANAN

Kami parantos ngalaksanakeun proyék

Pariksa proyék kami

Integrasi Sumberdaya

suppliers parabot

suppliers parabot

Ngabantosan langkung ti 5,000 perusahaan luar negeri pikeun ngalegaan pasar Cina.

Pembeli parabot

Pembeli parabot

Nyadiakeun jasa dagang pikeun leuwih ti 20000 usaha Cina.

Lembaga keuangan

Lembaga keuangan

Ngabantosan perusahaan pikeun ngabéréskeun masalah pembiayaan ku gawé babarengan sareng lembaga keuangan di bumi sareng di luar negeri.

Logistik / adat

Logistik / adat

Sumberdaya logistik inti anu loba pisan, sareng clearance adat anu profésional, gancang sareng efisien.

Mitra Koperasi

  • papih (3)
  • papih (4)
  • papih (5)
  • papih (1)
  • papih (1)
  • papih (2)
  • kehu (2)
  • kehu (3)
  • kehu (3)
  • kehu (1)
  • kehu (1)
  • kehu (2)
  • wuluh (4)
  • wuluh (5)
  • wuluh (6)
  • wuluh (1)
  • wuluh (2)
  • wuluh (3)
  • logo (1)
  • logo (1)
  • logo (2)
  • logo (2)
  • logo-3
  • logo (3)