【Māmata i le Fa'aaliga ma Dada】 Fa'aaliga tu'ufa'atasia ma fefa'ataua'iga, o se fa'atauga o mea faigaluega e tasi!

50-aso countdown!

Le 5th China International Import Expo!

(e ta'ua mulimuli ane o le CIIE)

ua ulufale atu i le tulaga taufetuli!

Mai ia Novema 5 i le 10, WIN FAITH TRADING LIMITED (o loʻo taʻua mulimuli ane o le "WIN FAITH") o le a tuʻufaʻatasia lima ma sili atu i le 30 ituaiga masini mai fafo e avea o se vaega faʻaaliga e faʻaalia iAlamanuia atamai & Fa'amatalaga Tekonolosi 4.1H Hall C5-03!

fa'atauga1

O a ituaiga o lo'o auai i lenei fa'aaliga?O a ituaiga mea faigaluega maualuga o le a aofia ai?E le gata i le fa'aaliga o meafaigaluega, o a auaunaga o le a tu'uina atu ile nofoaga?O le asō o le a tatou taliina taʻitasi i latou!

# O a meafaigaluega fa'ailoga o lo'o i totonu o le fale'oloa?

O le matou faleoo o loʻo faʻatatau i le "Green Development and Better Life".Faʻaalia ituaiga e aofia ai masini, alamanuia mama, malosi fou, gaosiga o meaʻai ma isi pisinisi, e aofia ai le CNC multilateral bending centre, blister packaging line, lomitusi masini, numera numera lanu 3D lomitusi ma isi meafaigaluega faʻapitoa e fesoʻotaʻi vavalalata ma le siosiomaga maualalo-carbon. puipuiga ma le gaosiga o tagata lautele.Fa'afeiloa'i e asiasi i le matou fale fa'afeiloa'i fa'afesaga'i fa'atasi ma le fa'ailoga ma leai se mamao fa'afeso'ota'i ma masini.

# Ou te matua fiafia lava i nei faaaliga, ae e le mafai ona ou sau i le saite.O le a se mea oute faia?

I le CIIE i lenei tausaga, o le "SUMEC TOUCH WORLD" platform o le a galulue faʻatasi ma WIN FAITH e tatalaina se "CIIE Special Area" i le potu faʻaaliga meafaigaluega.Faʻaalia faʻailoga o le a faʻapipiʻi tasi i le isi e faʻaalia atoatoa ai faʻamatalaga meafaigaluega ma fesoʻotaʻi ma faʻatau oloa i luga ole laiga e faʻalauiloa ai le galulue faʻatasi.

E sili atu i le 300 ituaiga ma toetoe lava afe ituaiga o meafaigaluega o le a faʻaalia foi i totonu o le potu faʻaaliga meafaigaluega.I le lumana'i, o le a fa'aputuina fo'i e le potu fa'aaliga meafaigaluega le tele o mea faigaluega fa'apitoa i le lalolagi e fesoasoani i atina'e e fa'aleleia atili.

# O le fa'aulufaleina mai o masini mai fafo e faigata tele, o le a le mea e tatau ona ou faia?

O le a le isi mea, O le a iai se 'au e iai le poto fa'apolofesa fa'apolofesa ma le poto masani fa'apisinisi e tu'uina atu ia te oe auaunaga fa'atalanoa fa'apitoa e aofia uma ai le fa'aulufaleina mai o masini eletise eletise, e pei o le filifilia o meafaigaluega, lala sooupu tauofo, tuusaunoaga lafoga, ma logistics. ma felauaiga.Afai ei ai ni au fesili, matou te tali atu!

# A maeʻa le faʻaaliga, faʻafefea ona ou faʻafesoʻotaʻi oe?

E mafai ona e mauaina i matou i luga o le "SUMEC TOUCH WORLD" platform.Kiliki e ulufale i totonu o le potu faʻaaliga meafaigaluega, resitala o se faʻatau meafaigaluega, ma e mafai ona e filifilia meafaigaluega i luga ole laiga ma fai talosaga i soo se taimi!Ioe, e mafai fo'i ona e fa'afeso'ota'i i matou e ala i le vala'au i le hotline free consultation 4006-979-616!

Manaia e iloa: A o leʻi oʻo i le aso 31 o Tesema, 2022, o tagata faʻaoga e lesitala lelei mo le taimi muamua i totonu o le potu faʻaaliga meafaigaluega o le a maua foi se coupon mo le 10,000 yuan le toesega o le lala sooupu!Kiliki mo fa'amatalaga o mea na tutupu!


Taimi meli: Sep-22-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai: