Tala Fou Vevela a Alamanuia ——Lomiga 076, 22 Iulai 2022

pa'u
[Mamana Savili] O le pateni o le malosi o le savili carbon fiber ua lata ona muta, ae o le faʻaogaina o le filifili pisinisi o loʻo faʻalauteleina.
Ua lipotia mai o le pateni autu a Vestas o meafaigaluega malosi o le matagi mo lau mata o le matagi, o le a muta le faagasologa o le pultrusion i le aso 19 o le masina nei.O le tele o pisinisi i totonu o le atunuʻu, e aofia ai Mingyang Intelligent, Sinoma Technology, ma Time New Materials, ua tuʻuina atu laina faʻapipiʻi pultrusion carbon fiber, ma o oloa o le a faʻalauiloaina i le maketi.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le lalolagi carbon fiber faʻaaogaina i le matagi malosi na oʻo atu i le 33,000 tone i le 2021 ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le 80,600 tone i le 2025, i le CAGR o le 25%.O le alava kaponi a Saina e mana'omia mo mata o le matagi e tusa ma le 68% o le maketi o le lalolagi.
Manatu Autu:Faʻafetai i le televave o le tuputupu aʻe o faʻapipiʻiina o le matagi i lalo o le faʻaogaina o le carbon neutrality i le lalolagi atoa ma le faʻateleina o le faʻaogaina o le carbon fiber i lau tetele, o le savili o le a avea pea ma afi autu e faʻateleina ai le manaʻomia o le carbon fiber.

[Electric power] E iai le malosi tele o le tamaoaiga ma le tele o maketi i le lumana'i.
O se masini eletise (VPP) e aoina ituaiga uma o le eletise e mafai ona fetuutuunai ma uta i auala numera, faʻafefeteina le eletise ma tuʻuina atu le faʻatau atu.E le gata i lea, e fetaui ma punaoa malosi e ala i le tuʻuina atu o maketi ma le manaʻoga e faʻaleleia atili ai le faʻaleleia o le eletise ma tufatufaina atu.Fa'atasi ai ma le fa'aulufaleina o masini eletise, o le fuafa'atatau o le fa'atonutonuina o uta o masini eletise e fa'amoemoe e o'o atu i le 5% i le 2030. O lo'o fa'atatau e le CICC e fa'apea o le a o'o atu i le 132 piliona yuan le maketi a Saina i le 2030.
Manatu Autu:E liliu atu le State Power Rixin Tech i le faiga fa'aoga feso'ota'iga po'o le fa'avae o le "''valo'aga fa'atasi ai ma fefa'ataua'iga eletise/pulea vaega ma fetu'una'iga/pulea o le malosi fa'apolopolo” ma fa'alauiloa le fa'agaioiga atamai ma le fa'afoega o masini eletise.Ua tulaʻi mai le kamupani ni poloketi se lua i Hebei ma Shandong i lenei fanua.

[O oloa faʻatau] I le avea ai ma 100 piliona tulaga maualuga o avanoa,meaai fagafaofa'atūina se galu o le IPO.
Talu mai le faʻamaʻi o le faʻamaʻi i le tolu tausaga talu ai, o le "tamaoaiga fagafao" ua toe faʻaleleia, ma avea ma vaega o avanoa e sili ona manino ma mautu le tuputupu aʻe ma sili ona fiafia i tupe teufaafaigaluega.I le 2021, e 58 faʻatupeina mea na tutupu i totonu o pisinisi fagafao fale.Faatasi ai ma isi,meaai fagafaoo le vaega pito sili ona tele o maketi, faʻaalia i le toe faʻatau soo, maualalo le tau, ma le pipii malosi.O le tele o maketi na oʻo i le 48.2 piliona yuan i le 2021, ma o le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga i le lima tausaga talu ai na oʻo atu i le 25%.I le taimi nei, o le maualalo o le faʻaogaina o Sainameaai fagafaoAlamanuia fa'ailoa mai se faiga fa'atauva'a e le'i mautu.
Manatu Autu:I le taimi nei, Petpal Pet Nutrition Technology, China Pet Foods, ma Yiyi Hygiene Products ua lisiina ile A-share.Luscious ua lisiina i luga o le Beijing Stock Exchange sea i le North Exchange, ma le e-commerce fagafao brand Boqii ua lisiina i le New York Stock Exchange i le Iunaite Setete.O isi ituaiga e pei o le Biregis, Care, ma le Gambol Pet Group o loʻo taia le IPO.

[Vaega taʻavale] O le faʻateleina o manaʻoga mo fesoʻotaʻiga taʻavale e faʻalauteleina ai le avanoa tuputupu aʻe, ma o le filifili sapalai tutoʻatasi e faʻafeiloaʻi avanoa tau atinaʻe.
Faatasi ai ma le faʻavaveina o le faʻaogaina o taavale fou malosi, o le fesoʻotaʻiga atamai o loʻo faʻavavevave le agai i luma, ma o loʻo tuʻuina atu manaʻoga maualuga mo le faʻasalalauga faʻamatalaga ma isi faʻatinoga o fesoʻotaʻiga.A'o faasolosolo malie le fa'aleleia atili o le fa'asologa o fa'amatalaga, e mana'omia fo'i le maualuga o le mautu, fa'alavelave fa'alavelave, tete'e o le vevela, ma isi uiga.O nisi fa'alapotopotoga o lo'o vavalo mai o le fa'apipi'iina o le tele o le gaosiga o feso'ota'iga televave a Saina e lagolagoina ai ta'avale pasese e fa'amoemoe e o'o atu i le 13.5 piliona yuan i le 2025. O le fa'atuputeleina o le fa'atupulaia o lo'o fa'amoemoe e o'o atu i le 19.8% i le 2021-2025.
Manatu Autu:O nisi o kamupani gaosi ta'avale fa'apitonu'u i Saina ua aloa'ia e kamupani ta'avale ta'uta'ua i le lalolagi, e tusa ma le tasi vaetolu o le maketi.O le a fa'afeiloa'i e le au gaosi mea fa'apipi'i ta'avale se vaitaimi sili ma le lagolago fa'avae ma le fa'atupula'ia o ta'avale malosi fou.

[Metallurgy] Ole malosi fou fa'apipi'i ole malosi ole la-matagi e fa'aosoina ai le mana'oga o tagata fa'aliliu mo u'amea silikoni e fa'atatau i saito.
O le u'amea fa'ameamea e fa'atatau i saito e fa'aaogaina lautele i transformers, photovoltaic, malosi o le matagi, ta'avale afi o ta'avale malosi fou, ma isi fanua.Faatasi ai ma isi, o le malosi o le matagi ma le photovoltaic e tatau ona faʻamauina mo le 78% o le transformers 'faʻateleina le faʻaogaina o le silicon steel consumption i le 2025. Ona o pa puipui e pei o tekinolosi ma le puipuiga o pateni, o le gaosiga gafatia e faʻatumauina i Asia, Europa, ma Amerika.O mea faigaluega autu a Saina o le silikoni silicon sila maneta maualuga e fa'alagolago i oloa mai fafo.Faatasi ai ma le fausiaina o le suiga o le eletise, malosi fou, nofoaafi televave, ma nofoaga autu o faʻamaumauga, o le manaʻoga mo le uʻamea silicon e faʻatatau i saito ma le faʻasalalau ma le tufatufaina o meafaigaluega o le a faʻateleina.
Manatu Autu:I lalo o le faatosinaga a le tamaoaiga "''double carbon", ua fa'ateleina le mana'oga mo oloa gaosi malosi.E fa'atatau i le vaitaimi o le Fuafuaga Lona 14 o le Lima Tausaga, o le a maua e Saina le 690,000 tone/tausaga le tele o le gaosiga o le u'amea fa'amaneta e fa'atatau i le saito, aemaise lava i le fa'atosina o oloa u'amea silicon silicon.Ole taimi ole tu'uina atu ole a masani ile 2024.

O fa'amatalaga o lo'o i luga e mai fa'asalalau fa'asalalau ma mo na'o fa'amatalaga.


Taimi meli: Aukuso-01-2022

  • Muamua:
  • Sosoo ai: