Ma ka papa inoa!ʻEkolu mau ʻoihana hoʻokele o ka hoʻohui kalepa kūloko a me nā haole ma Jiangsu!

I kēia mau lā, ua hoʻokuʻu ka 'Oihana Kālepa o Jiangsu Province i ka "List of Pilot Enterprises for the Integration of Domestic and Foreign Trade in Jiangsu Province", a me ka hui ʻenehana, ʻoihana moku moku a me ka hui textile ma lalo o SUMEC Co., Ltd. e like me SUMEC) i hoʻopaʻa inoa maikaʻi ʻia, hōʻoia piha a hoʻomaopopo i ka hoʻokō paʻa ʻana o SUMEC i ka hoʻolālā hoʻomohala ʻelua-circulation a me ka hoʻolaha ʻana i ka hoʻomohala hoʻonohonoho ʻana o ke kālepa kūloko a me nā ʻāina ʻē, e kōkua i ka ʻoihana e hoʻokō i nā lula kiʻekiʻe o ka hoʻokele waiwai honua. a kālepa a hoʻohui maikaʻi i ka mākeke honua.

Ma ka papa inoa3

ʻO ka hana hoʻokele pilote a Jiangsu Provincial Department of Commerce e hoʻokō i ka hoʻohui ʻana i nā kālepa kūloko a me nā ʻāina ʻē e pili ana i nā koi o ka "Notice of 14 Departments including the Ministry of Commerce on Carrying out the Pilot Project of Domestic and Foreign Trade Integration" a me ka "Hoolaha o ka Panalaau o ka Oihana Kalepa ma ka lawe ana i ka Pilot Enterprise Work of Domestic and Foreign Trade Integration", a oia ka hopena o ka olelo kuokoa e na hui, ka loiloi kūloko a me ka manao a me ka loiloi aie kupono, e manao ana e hoonui i ka pae hooulu ana. ka hoʻohui ʻana o ke kālepa kūloko a me nā ʻāina ʻē o nā hui mākeke a hoʻonui i ka hiki ke hoʻohana holoʻokoʻa i nā mākeke ʻelua a me nā kumuwaiwai ʻelua.

 Ma ka papa inoa4

Me ke kūlana hoʻolālā o ka "kūkulu ʻana i kahi kaulahao ʻoihana honua a me nā kaulahao lako, a lilo i ʻoihana ʻelua-circulation benchmark kahi e hoʻoikaika ai nā mākeke kūloko a me nā ʻāina ʻē kekahi i kekahi", pili ʻo SUMEC i ka manaʻo hoʻomohala o ka uku like ʻana i ka lawe ʻana mai. ka hoʻokuʻu aku a me ke kālepa kūloko a me nā ʻāina ʻē, e kālele ana i nā wahi ʻoihana nui, hoʻoikaika ikaika i ka hoʻomohala hoʻohui ʻana o ke kālepa kūloko a me nā ʻāina ʻē, a loaʻa nā hopena maikaʻi.

Ma ka papa inoa5

 

Ma ka papa inoa6

Hāʻawi kāna ʻoihana ʻenehana i ka pāʻani piha i nā pono o ke kaulahao ʻoihana honua a me ka hiki ke hoʻolako i ke kaulahao, e kālele ana i ke kahua o nā lako electromechanical a me nā waiwai nui, hoʻonui i ka hoʻomohala ʻana o nā mākeke kūloko a me ka honua, i ka manawa like e hoʻolaha i ka lawe ʻana mai, hoʻokuʻu aku, kālepa kūloko a me nā ʻoihana ʻē aʻe. , a e ʻimi mau ana i nā kumu hoʻohālike hoʻomohala ʻoihana hou e hoʻohui ana i ke kālepa kūloko a me nā ʻāina ʻē.

 Ma ka papa inoa7 Ma ka papa inoa8

Ke hoʻomau nei kāna ʻoihana moku i ka hoʻoikaika ʻana i ke kālepa kūloko a me nā ʻāina ʻē, hoʻoikaika i ka hoʻokele maikaʻi, kūkulu hale a me nā huahana hou, lawe i nā ʻoihana kalepa kūloko me nā kūlana kalepa ʻē aʻe, hoʻolauna i ka ʻenehana moku kiʻekiʻe a me ka ʻike o nā kālepa ʻē aʻe i ka mākeke moku o ke kālepa kūloko, hoʻomohala. a hoʻolālā i nā ʻano moku hou no ke kālepa kūloko, hoʻonui i ka mākeke kālepa haole me nā manaʻo kālepa kūloko, a paipai i ka hōʻano hou a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ke ʻano moku kiʻekiʻe ma ke kālepa haole - ka moʻo Crown.

Ma ka papa inoa9
Ma ka papa inoa 10

Hoʻoikaika ikaika kāna hui lole lole i ka hoʻohui ʻana o ke kālepa kūloko a me nā ʻāina ʻē i ka ʻoihana textile home, a loaʻa maikaʻi ka palapala hōʻoia mua "ʻEkolu Same" o nā ʻoihana textile aupuni, e hōʻailona ana i kāna huahana i ka ʻoihana kūloko a me nā ʻāina ʻē e hoʻokō i nā koi like ʻole i ka like. laina hana e like me nā kūlana like, a hiki ke hoʻokō i nā pono o nā mākeke kūʻai aku a me ka home i ka manawa like.

Ma muli o ke kahua hoʻomohala hou, e hoʻomaʻamaʻa paʻa ʻo SUMEC i ka manaʻo hoʻomohala hou, hāʻawi i ka pāʻani piha i ka hōʻike a me ka hana hoʻokele o nā ʻoihana hoʻokele, hoʻomaikaʻi i ka hiki ke hoʻohana holoʻokoʻa i nā mākeke ʻelua a me nā kumu waiwai ʻelua, e hoʻoikaika i ka holo ʻelua i loko o ka home. a me nā mākeke o nā ʻāina ʻē e hoʻoikaika kekahi i kekahi, e hoʻoikaika i nā kālepa kūloko a me nā kālepa ʻē aʻe, a e hoʻoikaika mau i ke ala o ke kūkulu ʻana i kahi ʻano hoʻomohala hou o nā lawelawe!


Ka manawa hoʻouna: Jan-12-2023

  • Mua:
  • Aʻe: